Cautare

140 de rezultate pentru "lupu banga" (2.64 secunde)
CONFERINTA DE DESCHIDERE NUTRACEUTICA Joi 14 aprilie 2016, 13.30 - 15.30 Pavilion C4 Romexpo 13.30-13.45 CUVANT DE BUN VENIT Petru Rares - Presedinte Asociatia de Dezvoltare a Afacerilor din Romania Victoria Lupu - CEO Distinct Image - Director NUTRACEUTICA & DIET FOOD 13.45 - 14.30 PANEL DE DISCUTII Piata de suplimente alimentare in Romania.
Danut Lupu a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a vorbit despre echipa nationala a Romaniei, dar si despre situatia de la FCSB.
Cornelia si Lupu Rednic au dezvaluit ingredientele pentru o casnicie de durata. Casatoriti de aproape 30 de ani, indragitii artisti vin cu sfaturi pretioase pentru tanara generatie.
Dinamo ar fi putut ramane fara antrenor chiar inaintea play-out-ului, dupa ce suporterii de la DDB au cerut demiterea lui Flavius Stoican si aducerea pe banca tehnica a lui Dusan Uhrin, dar Danut Lupu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo spune ca acest lucru nu ar fi fost spre folosul "cainilor".
Danut Lupu a acordat un interviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre sansele echipei nationale de calificare la Euro 2024, dar si despre campionatul intern.
Si, daca Gheorghe Albu nu este numele corect, Mihai Lupu, directorul de la Oil Terminal, nici atat. ... Iar dupa cum se stie, la un moment dat, "vuia" un zvon cum ca Lupu l-ar inlocui pe Culetu.
Spectatorii au fost alaturi de echipa, i-au incurajat, dar, daca nu ai rezultate, nu vin la infinit sa te sustina" a declarat Danut Lupu la finalul partidei Dinamo - FCSB 0-3.
Imagini video cu un incident petrecut in urma cu un an si jumatate, care il are in prim plan pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Mihai Lupu, fac valva pe internet si nu numai.
Fostul fotbalist din generatia de aur, Danut Lupu, a fost dat in urmarire nationala dupa o condamnare definitiva, iar urmarirea ar putea fi extinsa la nivel international pentru ca acesta a declarat ca nu se afla in tara.
In alta ordine de idei, in locul lui Danut Culetu, in Consiliul Judetean Constanta va urca, de pe lista de consilieri propusi de PNL, presedintele Organizatiei Navodari, Marin Lupu.
Tot la Ministerul Agriculturii, posturi de secretar de stat este posibil sa ocupe liberalii Flavius Nicolae Lazin si fostul secretar general in Ministerul Mediului Vasile Lupu.
Primul de pe lista, deputatul Gheorghe Dragomir, ne-a declarat ca se va retrage, astfel incat primul consilier judetean al liberalilor a devenit Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal.
Coman Lupu, Facultatea de Limbi si Literaturi straine, Universitatea din Bucuresti; Dr. Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
Pe site-ul Scolii "Gala Galaction" din Mangalia a fost lansata prima expozitie virtuala din istoria scolilor "callatiene". Creatiile micilor artisti, indrumati de prof. Vasile Lupu, pot fi admirate la adresa de web http://galaction.mangalia.ro.
Filmul lui Bogdan Mustata, "Lupu", despre un adolescent care incepe o calatorie in lumea mortilor, a crimei si a dragostei, este ultima pelicula in care joaca Sergiu Nicolaescu.
Actiunea, aflata la prima s-a editie, s-a desfasurat in sala de conferinte a hotelului Yaki si a fost onorata de prezenta a peste 100 de doamne, dar si a parlamentarilor PNL Puiu Hasotti si George Dragomir, a vicepresedintilor liberali Mihai Lupu, Adrian Stan, respectiv consilieri locali si judeteni ai aceluiasi partid.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Este vorba despre Puiu Hasotti, Stelian Dutu, Mihai Lupu si Adrian Stan. In acelasi timp, CJC a validat prin vot mandatele inlocuitorilor celor enuntati mai sus, respectiv Vasile Mihalache, Gabriel Manea, Ovidiu Cupsa si Adrian Sponte.
Anterior, pe parcursul anilor 2000, 2001, 2002 au fost luate circa 750 de hectare de teren, in baza Legii Lupu, astfel incat mai multi locuitori apartinand comunei Sacele au fost improprietariti cu terenuri din aceasta zona.
Ramane o sarcina pentru istorici sa clarifice daca domnitorul Vasile Lupu era aroman de origine sau albanez;cert este ca isi avea originea in Epir, regiune cu o numeroasa populatie aromana.
google-analytics.com