Cautare

140 de rezultate pentru "lupu banga" (3.43 secunde)
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori. Mutu era la FC Arges, iar Lupu, la Rapid.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... 7 - 2 Lupu Nistor este membru al Comisiei nr.
Un alt exemplu de corectitudine, pe care Bogdan Olteanu l-a dat in fata locuitorilor din Corbu a fost cel al directorului Oil Terminal, Mihai Lupu.
In ziua de vineri 15 iunie 1935, in jurul orelor 16.00-17.00, Petrache Lupu (1907-1994), cioban de 28 de ani, la doi kilometri de satul Maglavit, a vazut dintr-odata, intr-un nor alb, plutind la doua palme deasupra pamantului, un Mos cu barba alba.
Deputatul Andrian Mihei, Mihai Lupu si Marius Enescu sustin ca suspendarea lui Traian Basescu se doreste a fi un mod de a-l sanctiona pe acesta pentru "derapajele constitutionale", recunoscand ca PNL isi asuma in continuare riscul de a iesi de la guvernare, in eventualitatea unui vot negativ in Parlament al PSD, doar pentru a fi consecvent cu principiile sale.
Cupsa, Lupu, Albu, Bratu si Spataru - pe "lista" PNL de candidati pentru Parlament George Dragomir ne-a dezvaluit totusi cateva din numele celor ce vor reprezenta PNL in urmatorul mandat al parlamentarilor.
Marian Lupu, a declarat ca acest refuz reprezinta o lipsa de respect si sfidare. ... Interesul national este de a depasi criza, prin eforturi conjugate", a declarat Lupu, adaugand ca toate formatiunile vor sa evite organizarea de alegeri anticipate.
Totodata, Corlatean a cerut ca Partidul Comunist sa-i acorde votul lui Marian Lupu. "Prin votul Aliantei pentru Integrare Europeana, constituita din patru partide parlamentare, s-a confirmat existenta unei majoritati in Parlamentul de la Chisinau, capabila sa sustina o guvernare proeuropeana", a declarat Corlatean.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
Chestorul Vladulescu, prin intermediul sefului Serviciului Informatii si Protectie Interna, comisarul Lupu Vlad, intamplator si varul sotiei sefului de campanie si finul candidatului PDL, Florin Popescu, la presedintia Consiliului Judetean, citez:
Vasile Lupu, secretar de stat in Minister, ne-a declarat ieri ca cei doi petitionari au dreptate doar la un singur punct, cel legat de respectarea termenilor.
Potrivit directorului Oil Terminal, Mihai Lupu, obiectul de activitate al acestei companii va fi realizarea studiilor de fezabilitate pentru toata lungimea oleoductului, dar si promovarea si dezvoltarea increderii consumatorilor in proiectul PEOP. ... Mai mult, si Kazahstan este interesat", a subliniat Mihai Lupu.
In ziua de 18 decembrie a.c., la compania Oil Terminal va avea loc Adunarea Generala a Actionarilor, dedicata adoptarii deciziei de participare a acestei societati constantene la realizarea proiectului conductei petroliere Constanta-Trieste, a declarat pentru "Replica" Mihai Lupu, directorul general al Oil Terminal.
Noi am depus absolut tot ce ne-au cerut cei de la Comisia de Licentiere, iar acum nu ne ramane decat sa asteptam raspunsul, care speram sa fie pozitiv", a declarat, pentru GdS, vicepresedintele Razvan Lupu.
Vicepresedintele severinenilor, Razvan Lupu, a dezvaluit, pentru GdS, ca ieri-dimineata a primit un raspuns pozitiv in privinta licentei. ... Deci din punctul acesta de vedere putem merge in Liga I, acum mai depindem de hotararea Comitetului Executiv, care, speram noi, sa fie favorabila", a spus Lupu.
Trebuie sa promovam direct de pe locul trei, aceasta-i hotararea pe care ar trebui sa o ia membrii Comitetului Executiv, pentru ca indeplinim toate conditiile impuse de regulament", a spus vicepresedintele gruparii oltene, Razvan Lupu, pentru GdS.
Catalina Lupu a mai participat la expozitii de cristale, in Sighisoara si Ploiesti. Urmatoarea expozitie la care va participa va fi tot la muzeu, de Florii, intre 26 - 28 aprilie 2012.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Albumul Noi si Muzica cu melodii pe versuri de Marian Stere este cu totul special, deoarece contine 18 piese pe versuri de Marian Stere, pe muzica unor celebri compozitori a muzicii romanesti (Jolt Kerestely, Dumitru Lupu, Mihai Vanica, Andrei Kerestely), interpretate de cativa dintre cei mai mari artisti ai muzicii pop/usoare romanesti precum (in ordine alfabetica):
Anca Lupu, acest "Dictionar de limfom", care dorim sa devină ... Anca Roxana Lupu, Spitalul Clinic Coltea, Clinica de Hematologie, Presedinte al Societatii Romane de Hematologie.
google-analytics.com