Cautare

39 de rezultate pentru "lupi" (3.14 secunde)
Lupi singuratici sau grupuri mici se vor exprima mai liber pe internet decat ar putea sa o faca in cadrele televizuale cu scaune, mese si moderatori care constrang si falsifica opiniile.
lei, tigri siberieni, leoparzi, jaguari, hipopotami, ursi de Alaska, maimute pavian, cerbi (carpatin, lopatar), mufloni, lame, capre negre, ponei, lupi si vulpi, iepuri, veverite, chinchila, arici albi;
Lupi singuratici sau grupuri mici se vor exprima mai liber pe internet decat ar putea sa o faca in cadrele televizuale cu scaune, mese si moderatori care constrang si falsifica opiniile.
Radu Stanca), ’’Printre lupi’’ - Zoia Alecu (text: ... folk si rock, Zoia Alecu, nominalizata pentru piesa ’’Printre lupi’’, lansată
Insa, problemele incep sa apara in momentul in care o haita de lupi se instaleaza in apropiere. ... Impartit intre familia de lupi si turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie sa gaseasca o cale sa aduca pacea in tinut, dar si sa isi recapete identitatea.
Regizat de Jon Favreau (Chef, Iron Man, Elf), filmul reprezinta o noua aventura extraordinara live-action despre Mowgli (jucat de nou-venitul actor Neel Sethi), un pui de om care a fost crescut de o familie de lupi.
Ridicarea altor "lupi tineri” l-ar putea face insa pe calculatul Iliescu sa reconsidere pozitia lui Nastase si sa-l amnistieze pe cel care a indraznit sa se ridice impotriva sa oferindu-i chiar un confortabil scaun de conducere.
democratia este intrepretata in SUA ca si in Bucuresti, daca trei lupi si o mioara se intalnesc, atunci voteaza in mod democratic ce servesc la cina?
Presedintele Basescu i-a decorat pe mai multi "lupi" cu ordine si medalii, iar membrii delegatiei le-au oferit daruri de Sarbatori tuturor militarilor romani si, impreuna cu acestia, au asistat la un program de colinde traditionale, dupa care au luat masa de seara.
Plecarile la vanatoare si pescuit, umblatul pe miristi, ore si ore intregi, haitasii care veneau dupa iepuri, mistreti si lupi.
Natalia Tanase a venit la targ cu icoane pe sticla traditionala, din Scheii Brasovului, Fagaras, Maica Domnului, Sfanta Treime, Sfantul Gheorghe, cu 200 ron 400 ron, 500 ron, brose pictate cu soricei, lupi, pisici, oite, soricei, la 15 ron.
E imuna la lupi si gigolo, dar pericolul de se lasa sedusa de un idealist e mult mai mare, mai ales daca acesta sustine o cauza pierduta.
Concret, critica legea prin care profesorii si academicienii pot lucra pana dupa 70 de ani, fara a fi scosi fortat la pensie, la 65, ca niste masele stricate, ca sa faca loc unor lupi tineri si imberbi - Acuma, stand stramb si judecand drept, nu ne dam seama cu ce ii impiedica Sorin Oprescu sau Serban Bradisteanu pe doctorii purii, care iau calea bejeniei, sa se angajeze, de exemplu, la Spitalul din Radauti, care tocmai a inchis sectia de Pediatrie pentru ca cei doi medici existenti si-au luat concediu legal, ca sa nu crape de epuizare dupa cinci ani de lucrat non-stop - Digi 24 anunta ca 98% dintre oameni sufera din cauza bolii secolului:
Astfel, senatorii au fost de acord ca in urmatoarea perioada 300 de exemplare de ursi, 500 de lupi, 120 de rasi si 500 de pisici salbatice sa fie puse la dispozitia vanatorilor profesionisti, dar si a senatorilor cu astfel de "apucaturi".
Referitor la ministrii numiti in Cabinetul Ungureanu, secretarul general al PSD a precizat ca "avem un Guvern de beizadele, de lupi tineri care s-au infruptat din aceeasi prada obtinuta prin jaf si coruptie de haita portocalie".
Printr-o diversitate de imagini admirabile, Alaska reprezinta lumea padurilor nordice, a ghetarelor si a animalelor salbatice precum ursul brun, vulturul cu creasta alba ursi grizzly, lupi, antilope sau elani, simbolul tinutului.
WWF lanseaza colectia de jucarii din padure, Mai mult decat un plus, iar replici ale mai multor animale salbatice, cum ar fi bufnite, caprioare, marmote, iepuri, vulpi, lupi si ursi lupta alaturi de WWF pentru apele, padurile si speciile salbatice din Romania.
Dupa 5 ani de combat impotriva Ciumei Rosii, pentru ca nu am marsat la ideea Partidului Realitatatea, si pentru ca politicul nu mai are nici o legatura cu jurnalistii independenti, cu parere de rau pentru publicul celei mai bune emisiuni din Romania, cu regretul ca il las singur pe Rares, intre lupi, fara sa imi doresc asta, va spun la revedere!
â€" Unde crede Martin ca a gresit Tolkien in constructia naratiunii sale Vom raspunde asadar de-a lungul cursului la intrebari interesante despre o lume in care la inceput a fost Egg, nu lupta pentru tronul de fier, o lume prea putin realista (cu lupi stravechi, copiii padurii, umblatori albi, corbi vorbitori, dragoni), dar cu plauzibilitatea ei, in care exista lucruri facute din dragoste (dar si minciuna si intriga), in care idealismul pare ca a ajuns la sfarsitul istoriei (odata cu moartea Lordului Stark), o lume in care ne dau lectii de stiinta politica Tyrion Lannister, Varys si Littlefinger.
In al cincilea rand, venind din provincie, nu stiam de organizarea in haita decat la lupi. Imi pare rau sa o regasesc la unii concetateni, care participa la incercari de sfasiere comandate.
google-analytics.com