Cautare

39 de rezultate pentru "lupi in" (5.77 secunde)
Comisia de munca a Senatului a dat ieri raport favorabil ordonantei de urgenta referitoare la majorarea cu 20% a indemnizatiilor demnitarilor.
“Convingerile mele sunt de centru-dreapta moderat de doctrina populara, un concept vechi in Europa, dar destul de putin cunoscut in Romania.
Contestatiile depuse la BEC in ultima zi vor fi transmise la Curtea Constitutionala in termen de 24 de ore de la depunere, Curtea urmand sa dea o solutie in termen de 48 de ore de la depunere.
Comisia internationala privind studierea Holocaustului in Romania isi va prezenta raportul maine, la Bucuresti, dupa un an de cercetare si studiere a arhivelor.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Primarul localitatii Harsova, Ionel Chirita, i-a adus la cunostinta reprezentantului Guvernului in teritoriu ca presedintele CJC a informat Consiliul Local al orasului pe care liberalul il administreaza ca a fost repartizata suplimentar catre bugetul local o suma de peste 500 milioane lei, din cota de 17%.
Presedintele Traian Basescu are dreptul sa primeasca in folosinta o locuinta de protocol, care sa fie in acord cu statutul si atributiile prezidentiale, a declarat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Potrivit comunicatului, in cursul reuniunii, negociatorul-sef cu Uniunea Europeana a subliniat ca exactitatea textului si acuratetea traducerii Tratatului vor fi importante:
Depozitul de 102.426,15 dolari contine acum 103.027 de dolari, in crestere cu peste 500 de parai. Contul curent in valuta a crescut mult mai mult: ... In schimb, contul curent in lei a scazut de la 359.577.221 la 342.826.599. ... In rest, C.V.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Presedintele Comisiei senatoriale speciale pentru modificarea regulamentului Camerei superioare a Parlamentului, Radu Berceanu a precizat ieri care sunt principalele schimbari in acest sens propuse de Alianta D.A.
Ioan Oltean, presedintele organizatiei judetene PD Cluj, s-a declarat ieri neinteresat de perspectiva colaborarii cu politicienii peuneristi, care nu au o pondere foarte mare in zona.
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Cele mai importante forte politice se intrec in a depune plangeri una impotriva alteia privind incalcarea legislatiei referitoare la campania electorala. ... "Faptele de corupere a electoratului" ar consta in distribuirea de galeti, inscriptionate cu insemnele D.A., pline cu produse alimentare.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria. In urma cu doua zile, atat UDMR, cat si UCM protestau la Sf.
Presedintele organizatiei judetene a URR Suceava, Ovidiu Tudorici, a spus ca la 20 februarie nu s-au putut desfasura lucrarile congresului deoarece existau “dificultati“ de realizare a unei intelegeri in ceea ce priveste toate detaliile fuziunii.
“Lavinia Sandru este actrita si, cu un talent diabolic, demn de o cauza mai buna, a scanat semnaturile a 16 dintre colegii nostri, semnaturi acordate pe un tabel in care eram convocati pentru o discutie informala, iar apoi le-a anexat tabelului in care il sustineam pe Gusa“, a declarat Monica Iacob Ridzi.
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a mai tinut ieri intrucat deputatii PSD, in frunte cu presedintele Camerei, Adrian Nastase, au intarziat aproape jumatate de ora.
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului. Biroul Permanent era ingrijorat ca viitorii deputati nu vor avea unde trage in Capitala, in primele zile de mandat.
Liderul AP Constanta, Max Badin, a acuzat administratia publica locala de dezinteres vizavi de solicitarile formulate de reprezentantii formatiunii pe care o conduce, in ceea ce priveste afisajul in aceasta campanie electorala.
google-analytics.com