Cautare

39 de rezultate pentru "lupi in" (3.29 secunde)
Candidatul PSD+PUR la Presedintie si-a exprimat convingerea ca sondajul la iesirea de la urne prezentat de CURS, care anunta initial (la ora 21.00 si valabil pentru ora 19.00) un avans de 160.000 de voturi in fata contracandidatului sau, Traian Basescu, se va consolida astazi.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
In acest caz, potrivit prevederilor legale, mandatul de parlamentar este invalidat. “Nu cred ca va exista vreun vot atat in comisie, cat si in plen pentru validarea lui Nichitean“, a apreciat Popa.
Bush a promis ca de-a lungul celui de-al doilea mandat ca va continua lupta impotriva terorismului si va incerca sa transforme America in cel mai sigur stat de pe planeta. ... In ceea ce priveste economia, George W.
Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
“Dupa vorba“ sau, mai precis, dupa multa vorbarie pe care o comite, motiunea ar fi cu certitudine interesanta pentru cercetatorii lingvisti, care nu ar trebui doar sa mai puna sau sa mai mute niste virgule, asezate nelalocul lor in unele enumerari, ci, mai ales, ar avea probleme sa descifreze tainele ascunse ale acordurilor sau, mai bine zis, ale dezacordurilor gramaticale din unele paragrafe.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
Atunci cum va explicati scopul acestor afirmatii, a acestor atacuri venite tocmai in aceasta perioada? ... La alegerile generale din acest an, cele trei formatiuni isi doresc sa acceada in Parlament, iar ceilalti candidati se vad pusi in fata pericolului de a nu mai obtine suficiente voturi.
Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere. ... (Aplauze in Grupul PSD; vociferari in Grupul PNL).
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, premierul Tariceanu va locui in continuare in apartamentul pe care il detine in proprietate. Potrivit legislatiei in vigoare, demnitarii de rang inalt beneficiaza pe perioada mandatului de o locuinta de serviciu, acordata din fondul de protocol al statului.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
google-analytics.com