Cautare

39 de rezultate pentru "lupi in" (3.45 secunde)
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi. ... Cum-necum, romanii si-au votat ieri viitoarea garnitura parlamentara iar cei care s-au ostenit sa se deplaseze la sectii spera, in mod evident, ca noii alesi sa se aplece cu interes asupra problemelor natiei in viitorii patru ani.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie. ... Dupa prima distribuire a mandatelor de parlamentar in judet, Uniunea si Alianta au obtinut cate patru mandate de deputat si cate unul de senator.
Proiectul referitor la aparitia respectivei institutii a fost dezbatut, ieri, in Camera Deputatilor - camera decizionala in acest caz - dar nu a putut fi votat decat pe articole deoarece a lipsit cvorumul necesar adoptarii sale.
Dintre cele 1.300 de semnaturi verificate ieri, in prezenta membrilor BEJ, s-a constatat ca aproximativ 800 de semnaturi apartin celor 31 de persoane care s-au ocupat de strangerea de semnaturi.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
La alegerile locale din iunie, in Mehedinti, PNL a obtinut 12 portofolii de primar, iar PSD - 42. “Faptul ca PNL merge catre fuziunea cu PD si ca, hotarat lucru, va fi incalecat de Traian Basescu, a produs multe nemultumiri in randul electoratului si al propriilor membri.
Daca in cadrul emisiunilor radiofonice, cei doi candidati au fiecare timpii alocati si nu se intalnesc intr-o dezbatere in doi, nu acelasi lucru se va intampla pentru televiziune.
Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri. Pentru ziua de joi, senatorii au decis sa deconteze cheltuielile de transport, cazare si diurna implicate de deplasarea in teritoriu, pentru diferite activitati legate de exercitarea mandatului actual.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. ... Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament. In plus, ea a confirmat ca exista si se discuta intentia de fuziune intre cele doua partide.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Candidatul Uniunii la Presedintie, Markó Béla, a recunoscut, intr-o emisiune televizata, ca exista unele ingrijorari legate de depasirea pragului electoral pentru intrarea in Parlament a UDMR, cu atat mai mult cu cat aceste alegeri sunt deosebit de importante, deoarece viitorul mandat va consfinti integrarea Romaniei in UE.
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
google-analytics.com