Cautare

49 de rezultate pentru "luiza" (2.84 secunde)
Cautam pe net dupa aparate de curatenie si mi-au aparut o serie de firme de profil“, a declarat Luiza Carla Mic, managerul firmei, care a explicat ca era posibil sa nu mearga de la început pentru ca „nu suntem obisnuiti“ cu prestarea unor astfel de servicii.
Tanara cantareata de muzica populara din Maramures, Maria Luiza Mih, a aflat recent ca poate canta pe doua voci!
nutritionist Luiza Parvu, reprezentant Danonino; ... Dr Nutritionist Luiza Parvu, Danonino: ... La intrebarea cum sa cresti un pitic voinic a raspuns dr.nutritionist Luiza Parvu, reprezentant Danonino:
Luiza Lucuta a fost invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", unde a vorbit despre experienta din urma cu mai mult de un deceniu. ... Reclamele sunt pentru copii mai mici", a explicat Luiza Lucuta.
Maria Luiza a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie coliere, pandante, cercei si bratara (din Brazilia) - intre 40 - 45 RON, bratari din lapis lazuli - la 30 RON, coliere din seminte de asai - la 15 si 20 RON, cercei din pietre - la 10 RON, sfere pentru masaj si baghete de cuart roz - la 65 RON, set din ametist (cercei, inel, pandant) - la 200 RON, pendule - intre 35 - 45 RON (3 bucati), inele din pietre - la 10 RON, 15 RON si 25 RON.
A fost un fel de lista, însa este singura metoda pe care o cunoastem pentru a evita cozile“, a declarat Luiza Scarlatescu, director vânzari Redac Craiova, dealer Dacia-Renault.
Daca vânzarile vor fi afectate, proportia va fi mica“, a apreciat Mihaela Ciurel, director de vânzari la Rucom, dealer Opel - Chevrolet.Pe de alta parte, taxa redusa în cazul masinilor vechi pune sub semnul întrebarii programul de înnoire a parcului auto, sustine Luiza Scarlatescu, director de vânzari la Redac Craiova, concesionar Dacia - Renault.
Luiza Hendawi participa la targul de antichitati organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei.
Au participat academicianul Alexandru Surdu, actorii Dorel Visan si Cristian Motiu, eminescologul Nicolae Georgescu, criticul literar Mircea Colosenco, actorul Mitica Popescu si interpreta de jazz Luiza Zan acompaniata de pianistul Albert Tajti.
Luiza Popa (obiectiv.info) : Un secret despre limba romana a fost scos la iveala de Vatican Teologul de talie internationala Miceal Ledwith afirma ca limba latina este o limba romaneasca si nu cum se credea pana acum ca limba romana este o limba latina.
Inregistrare in premiera cu Gheorghe Dinca in instanta. Acesta a povestit cum a rapit-o pe Luiza Melencu.
Companiile trebuie sa-si reevalueze cladirile, pana la 31 decembrie, pentru a reduce valoarea impozitului la bugetul local, de 1,5% pe an, in conditiile scaderii valorii de piata a acestora, a declarat, joi, Luiza Tomescu, directorul casei de avocatura D&B, partener al PricewaterhouseCoopers (PwC).
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
Danut Cornoiu - judecator la Sectia I civila, Alina Sorinela Macavei - judecator la Sectia I civila, Elena Carcei - judecator la Sectia a II-a civila, Aurelia Motea - judecator la Sectia a II-a civila, Gabriela Elena Bogasiu - judecator la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, Luiza Maria Paun - judecator la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal si Tatiana Gabriela Nastase - judecator la Sectia a II-a civila.
Tot favorabil au mai semnat ministrul Economiei si Comertului, Ioan - Codrut Seres, ministrul Justitiei, Monica Luiza Macovei, si seful Cancelariei Primului-Ministru, Aleodor - Marian Francu.
Este vorba despre doua proiecte ce vor fi finantate de Programul SAPARD pentru masura 2.1 (dezvoltarea infrastructurii rurale) submasura de indiguiri, proiecte care au fost depuse la CRPDR Constanta, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Luiza Cucoveanu, seful Serviciului Verificare Tehnica din cadrul Biroului Regional Constanta al Programului SAPARD.
Acum mai avem la dispozitie pentru acest program numai autoturisme Renault si Nissan", a declarat Luiza Scarlatescu, directoare de vanzari la REDAC, concesionar Dacia-Renault.
Primera este o masina potrivita pentru familie (ofera un confort deosebit atat soferului, cat si pasagerilor), dar si pentru oamenii de afaceri", a declarat Luiza Scarlatescu, director de vanzari la Redac, dealer Nissan.
„Începând de astazi (marti, 22 mai - n.r.) putem lua comenzi pentru Logan GPL, iar o masina de drivetest va fi disponibila pentru cei interesati de saptamâna viitoare“, a declarat Luiza Scarlatescu, directoarea de vânzari la REDAC Craiova.
"Suntem la a opta participare la acest târg, iar la acest autoshow lansam în avanpremiera (la nivel national lansarea va avea loc pe 2 octombrie - n.r.) noul Symbol", a precizat Luiza Scarlatescu, directoare de vânzari la Redac.
google-analytics.com