Cautare

122 de rezultate pentru "luca" (2.91 secunde)
Pe de alta parte, în ea se recunoaste implicit ca acel contract este semnat între noi si ASFC Universitatea Craiova“, a declarat Teodor Luca, managerul EURO EXPO.
Designul exterior al bolidului este rezultatul cooperarii dintre Novitec si studioul italian de design Luca Serafini Stile din Modena. Forma lui TuLesto a fost creata folosind tehnologii CAD si CFD de ultima ora si "slefuita" in tunelul aerodinamic.
Dupa ce un raport al analistilor economici a sugerat ca brandul Alfa Romeo ar putea fi cumparat de Volkswagen AG, presedintele grupului Fiat S.p.A, Luca di Montezemolo, a tinut sa precizeze transant:
Si, ca sa se simta bine si d-nii Patriciu, Luca et Co., Sebastian Vladescu a subliniat si importanta "unei mai bune taxari pe zona petroliera", spunand ca exista "o preocupare puternica" pe acest segment si ca spera sa se ia masurile necesare.
Ne descrie uimitor de frumos directorul firmei italiene, Gian Luca Gambetta: ' Gradina este un intreg: culori, parfumuri, sentimente. Gradinile se schimba in fiecare anotimp asa cum se pot schimba sentimentele noastre .
O parte din banii necesari au fost pusi la dispozitie de catre Petromservice, firma controlata de sindicalistul Liviu Luca, audiat si el, ieri, la Parchet.
Bluelink Comunicazione (Cyprus) Limited - 66,547235618%, PSV Company SA - 18,742296709%, Federatia Sindicatelor Libere si Independente "Petrom" - 13,452839273, Global Video Media SRL - 1,257627365%, Luca Liviu, Toroipan Gheorghe Cristian si Luha Eugen Gheorghe - cu cate 0,000000345%.
Este membru al ACPR (Alianta Confederatiilor Patronale din Romania) si a incheiat un acord de colaborare cu CNIPMMR (Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania). Unimpresa este de asemenea membru fondator al Confindustria Balcani, presedintele Unimpresa, dl Luca Serena fiind si vice-presedintele Confindustria Balcani.
Bluelink Comunicazione (Cyprus) Limited - 66,547235618%, PSV Company SA - 18,742296709%, Federatia Sindicatelor Libere si Independente "Petrom" - 13,452839273, Global Video Media SRL - 1,257627365%, Luca Liviu, Toroipan Gheorghe Cristian si Luha Eugen Gheorghe - cu cate 0,000000345%.
Presedintele Confindustria Romania - Luca Serena, Directorul General al Institului Italian de Comert Exterior - Mario Iaccarino, Presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania - Guglielmo Frinzi, dar si ai institutiilor romanesti:
Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.
Desi in audiovizual mai sunt patru posturi de stiri, interesul manifestat de public este destul de mare, datorita vedetelor Luca Niculescu, Cosmin Preliplceanu, Adriana Muraru, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Sanda Nicola.
Sefia Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale va fi preluata de inginerul Floriana Luca, angajata a institutiei. Aceasta a fost deja numita de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania la conducerea Sectiei de la Targu Jiu:
B e C Natura este o societate gestionata la nivel familial, fondata in 1982 la Forli. Inca de la origini a studiat aplicarea uleiurilor esentiale si a extractelor naturale din plante in dezvoltarea produselor pentru frumusete si masaj profesional.
Exista asadar un Sistema Italia care ofera asistenta antreprenorilor si cetatenilor italieni din Romania, bazandu-se pe o prezenta istorica semnificativa ca cifre si dimensiuni si care intentioneaza acum sa actioneze intr-un mod si mai unitar si mai omogen. In acest sens, Directorul Agentiei ICE Bucuresti, Luca Gentile, a afirmat:
Acesta va fi ajutat de doi vicepresedinti (Nurhan Ali - HCM Constanta si Nicolae Luca - Oltchim), dar si de patru membri, doi de la masculin si doi de la feminin.
Am folosit acest meci drept antrenament pentru partida de sambata, cu HCM Baia Mare", a declarat pentru handbalvolei.ro antrenorul lui SCM Craiova, Bogdan Burcea. Pentru Oltchim (antrenori Radu Voina, Aurelian Rosca, Steluta Luca) au evoluat:
A doua editie a trofeului YST, dotat cu premii in valoare de 5.000 de euro (net), care a debutat in data de 8 iunie, s-a incheiat cu victoria constanteanului Vasile Antonescu (26 - LPS CSS Constanta), care l-a invins in finala pe Luca Tatomir (pozitia 18 - AS Tenis Club Bucuresti), cu scorul de 6-2, 6-3.
Ungaria - Romania 1-2 (Grupa I Europa/Africa) Sorana Cirstea castiga primul meci cu Reka-Luca Jani: 6-1, 6-0 Simona Halep pierde al doilea meci cu Timea Babos:
Sponsorii competitiei au fost Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, Whirlpool, Nomasvello, BikeXpert, Suunto, Daimon Club Bucuresti, Drag Bike, Gustare Nevinovata, Luca Way, DIABLOS COMPUTER si MTB Academy.
google-analytics.com