Cautare

178 de rezultate pentru "luca gentile" (2.93 secunde)
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturile”, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
Impacarea cu Luca Desi seful pe linie de partid al ministrului Seres, Dan Voiculescu, este cunoscut ca un inamic al liderului sindicalistilor de la Petrom, Liviu Luca, noul ministru al Economiei spune ca nu are nimic de impartit cu acesta.
Stiind bine cat de profitabila este o afacere cu aceste actiuni si pentru a urgenta achizitia lor, Asociatia Salariatilor Petrom, condusa de Liviu Luca, a infiintat recent un consortiu cu Banca de investitii Credit Suisse First Boston si cu trei case de avocatura pentru a negocia cu statul roman preluarea partii sociale care i se cuvine.
Luca Serena, discursul in limba italiana a Ministrului Roman de Externe, Teodor Baconschi, care a multumit investitorilor italieni pentru eforturile pe care le desfasoara in Romania, a subliniat necesitatea extinderii colaborarii economice dintre cele doua tari si si-a exprimat speranta ca trecerea de la Unimpresa la Confindustria va determina raporturi si mai stranse intre cele doua tari.
A inceput asadar procesul de expansiune teritoriala anuntat de Presedintele la nivel national al Confindustria Romania, dl Luca Serena, in timpul evenimentului de lansare a noului brand de pe 3 februarie. ... Luca Serena.
(...) M-am saturat sa se tot spuna ca OTV are legatura cu Vantu, cu Luca sau cu Petromservice, ca a luat bani de la ei.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax.
Aici se afla inmormantati sotia actorului, Anamaria si fiul sau, Luca. ... 7 ani mai tarziu, unul dintre cei doi fii ai sai, Luca, avea sa-si piarda si el viata.
Iar la acea vreme, pastorii erau pe camp, pazindu-si turmele pe timpul noptii (Luca:2:7-8). ... In general, relatarea evanghelistului Luca sugereaza ca Nasterea a avut loc vara sau toamna.
De insula Kefalonia ne leaga pe noi romanii, bunicul patern al marelui nostru dramaturg Ion Luca Caragiale, care s-a nascut in aceste locuri.
Catalin Luca, medic medicina interna, cu competenta in apifitoterapie. ... Luca. Vindeca arsurile solare si alergiile In uz extern, catina este folosita sub forma de ulei si pentru afectiuni oftalmologice (miopie, hipermetropie, glaucom, cataracta), urticarie, alergii, dermatoze, imunitate scazuta, ulcere cutanate, eczeme, acnee, escare, hemoroizi, psoriazis si arsuri solare.
gentile doamnei Udrea; bani ascunsi sub prosop ai primarului Apostu; oile lui Gheorghe Flutur; Casa din Mihaileanu; "branconajul" lui Traian Igas;
"care coboriti inainte de Roma puneti gentile spre margine, sa nu le scoatem iar toate pe la Bologn ". Si apoi vine semnalul:
Fustele create de ea costa intre 60 - 90 RON, bluzele intre 40 - 60 RON si gentile intre 80 - 90 RON.
Fustele create de ea costa intre 60 - 90 RON, bluzele intre 40 - 60 RON si gentile intre 80 - 90 RON.
Gentile sunt cu broderie nationala si sunt la mare cautare la aceste targuri organizate aici. Mai multe detalii despre aceste genti hand-made gasiti pe Facebook, la mia.quilt.pathcwork.
"Daca presedintele stia ca la MEC anumiti operatori economici vin cu gentile de bani pentru a obtine favoruri, trebuia sa ia masuri, sa anunte procuratura, sa se organizeze un flagrant si rezolvam problema".
A fost la concurenta cu gentile si posetele Elenei Udrea, cu intentiile ei privind candidatura la Primaria Capitalei ori la presedintia Romaniei, cu deschiderea la Bruxelles a biroului Tinutului Secuiesc, cu declaratiile lui Emil Boc privind revenirea, in 2012, a salariilor, la nivelul din 2010.
Intre iesirea din gara si intrarea in politica dna Udrea a trait lucruri ce pot fi mult mai interesante decat tocurile, gentile si mertanele pe care le-a agonisit in acest rastimp.
strategia in domeniul sanitar se poaste schimba mai repede decat isi schimba Elena Udrea gentile.
google-analytics.com