Cautare

24 de rezultate pentru "luc" (2.57 secunde)
Cea mai noua extravaganta SF semnata de Luc Besson se lanseaza in aceasta saptamana in cinematografele din Romania!
Jean-Luc Godard a murit la 91 de ani. ... Jean-Luc Godard a ales sinuciderea asistata.
Potrivit estimarilor institutelor CSA, Ipsos si Harris Interactive, Marine Le Pen a obtinut intre 17 si 20,7%, iar Jean-Luc Melenchon intre 10,5 si 13%.
„Raportul Visa pentru cheltuielile de consum si comerciale este un bun instrument pentru industria de gen, care poate realiza astfel oportunitatile care exista pe multe segmente de afaceri, în rândul organizatiilor comerciale de toate dimensiunile, dar si în sectorul cheltuielilor guvernamentale“, a declarat vicepresedintele Visa Commercial, Luc Janssen.Marea Britanie este tara europeana cu cele mai mari cheltuieli de consum si comerciale, cu o valoare de peste 3.000 de miliarde de euro, o cifra care corespunde unei ponderi de 18% din totalul acestor cheltuieli realizate în Europa în 2006.
Richard Wenk si Luc Besson Cu: ... Rise of An Empire), regia ii apartine lui Steven Quale (Final Destination 5 si Into the Storm), iar scenariul dupa o poveste originala e scris de Richard Wenk si Luc Besson (Taken si Lucy).
Ei dezmint orice responsabilitate si s-au bazat, in apel, pe marturiile unor experti internationali, printre care si descoperitorul virusului HIV, Luc Montagnier, in opinia caruia epidemia a fost declansata de conditiile precare de igiena din spital.
Estimam ca vom inaugura mall-ul la finalul anului urmator“, a declarat Luc Rosmans, country manager Plazza Centers România. Plazza Centers este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din tara noastra.
Scrisoarea, semnata de directorul general Jean Luc Demarty si adresata lui Alice Batu, ofiter de autorizare din Ministerul Finantelor, anunta sistarea platilor pentru 2008 pe programul SAPARD, in urma unor deficiente semnalate de misiunea de audit care s-a aflat in Romania in perioada 3-10 iunie.
Estimam ca vom inaugura mall-ul la finalul anului urmator", a declarat anul trecut, Luc Rosmans, country manager Plaza Centers Romania.
Poate va trebui sa asteptam doi ani, dar veniturile potentiale din chirii la care renuntam ar putea fi compensate ulterior", a declarat pentru ZF Luc Ronsmans, country manager al Plaza Centers.
"95% din productie se va duce pe cele aproximativ 20 de piete externe pe care le vom aproviziona cu sampoane si balsamuri din Romania", a declarat Luc Viaene, directorul fabricii P&G din Urlati.
Luc Rosmans, country manager al companiei, a declarat pentru Ziarul Financiar la inceputul acestui an ca spera ca in 2012 sa demareze lucrarile de constructie a unei cladiri de birouri de 50.000 mp din cadrul proiectului Casa Radio si estima ca investitia necesara ar fi de 50 de milioane de euro.
Jean Luc Faraux (Franta), Aydin Yava (Turcia), Claudia Diaconu-Iordache, Ana Cebotari (Republica Moldova), Costel Enache, Ionut Micu, Vlad Spataru (Austria), Daniela Ghita.
Rise of An Empire), regia ii apartine lui Steven Quale (Final Destination 5 si Into the Storm), iar scenariul, dupa o poveste originala, e scris de Richard Wenk si Luc Besson (Taken si Lucy).
Succesul sau a venit odata cu rolul din filmul lui Jean-Luc Godard A bout de souffle (1960), care s-a convertit intr-o miscare culturala ce va fi numita apoi Noul Val.
LUC DESCHEEMAEKER; BELARUS: VITALY BONDAR; MARINA GORELOVA; BOLIVIA: CARLOD DE LAS MUNECAS; BOSNIA HERTEGOVINA: RESAD SULTAN; GORAN KRCMAR; BULGARIA: TSOCHO PEEV;
Imaginile paginilor de manuscris mi-au adus aminte de un film vazut recent in cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Este vorba despre filmul Livre d'images al cineastului Jean Luc Godart.
Jean-Luc Brun de la CHU Bordeaux, specialist in aceste tehnici, intr-un articol publicat in Le Figaro. Cercetatorii de la CHU Basel au reusit ca, in cazul a cinci adulti suferinzi de cancer de piele la nivelul nasului, sa conserve functionarea narilor dupa eliminarea tumorii.
Luc Smits spun ca descoperirile lor ar putea explica diferenta dintre numarul de baieti si fete nascuti pe glob. Media de nasteri pe tari este de 105 baieti la 100 de fete.
Potrivit presedintelui Comisiei SIGMA2, Luc Dini: - Lucram cu GEIPAN pentru a examina cazurile tip D, cautand explicatii si cauze acolo unde GEIPAN nu poseda expertiza necesara sa investigheze in continuare.
google-analytics.com