Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (5.32 secunde)
OCTAVIAN ANDRONIC (AMOSNEWS): Spovedanie prezidentiala de avere Presedintele a mai iesit odata pe sticla, la Biserica Adorarii Sale, pentru a lamuri lucrurile in legatura cu imprumutul sau de la banca pentru achizitionarea celor 300 ha de teren de la Nana.
digi24.ro informeaza: Ilie Sarbu, contraatac la Basescu: Are statut de inculpat. Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
Ilie SARBU, Liderul Grupului PSD din Senat, a transmis o declaratie de presa privind degradarea morala a familiei prezidentiale, pe care o puteti citi in continuare:
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata " Noul Cod Silvic, un strugure prea acru pentru diletanti", pe care o puteti citi in continuare.
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Un an interesant Cred ca, dupa Anul Nou, ne asteapta miscari interesante in tintarul politic de la noi.
[email protected]: Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - continuare - - CCR a declarat neconstitutionala Legea Securitatii Cibernetice in intregul sau.
Gandul: Iliescu analizeaza handicapul lui Ponta la prezidentiale.
Proiectele Codului fiscal si Codului de procedura fiscala au fost aprobate in sedinta de guvern de miercuri, a precizat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota.
Pun pariu ca guvernul Ciolos nu va fura! Va fi primul /AMPRESS / Editorial de Lucian Avramescu Primul guvern care nu va fura in blanda, mioritica, indelung violata noastra Romanica, este guvernul Ciolos, validat acum cateva minute.
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
CATAVENCII informeaza: Ziua victoriei se cunoaste de dimineata (Autor: Doru Buscu) Pentru noi, Marea Neagra e plina de sensuri. Pe tarmul ei se gaseste cel mai bogat zacamant de E.Coli si Salmonella.
AmosNews: Orfanii Licuriciului (Autor: Octavian STIREANU) In aceasta dimineata, pe unii politicieni si parerologi damboviteni i-a apucat brusc sughitul.
gandul.info: Ce urmeaza dupa 2 ani de nimic bine facut? (Autor: Adrian Sarbu) Tot nimic. Sa recunoastem! Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant.
sokant.ro informeaza: Suspendarea lui Iohannis - o necesitate istorica. Cristoiu scrie despre plecarea de la Cotroceni a nerodului Este greu sa mai auzi in aceste zile ceva de bine despre presedintele Romaniei Klaus Iohannis.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Romaero Bucuresti a incheiat cu societatea americana Lockheed Martin un contract-cadru cu o valoare de pornire de 30 de milioane de dolari pentru modernizarea a 4 avioane Hercules C-130 din dotarea Armatei romane.
Scepticismul occidental fata de Romania se amplifica pe zi ce trece dupa ce Parlamentul European ne-a dat viza pentru Europa in 2007.
Euro si-a continuat si ieri scaderea fata de leu pe piata valutara, ajungind la 34.455 lei vechi. Banca Nationala lasa cursul liber si raporteaza cresteri-record ale rezervelor internationale.
In ultima vreme, Banca Nationala a Romaniei (BNR) este des criticata de oamenii de afaceri si mai ales de exportatori din cauza lipsei de predictibilitate a cursului valutar.
google-analytics.com