Cautare

343 de rezultate pentru "lota" (2.08 secunde)
Delegatia Permanenta a PLD a adoptat vineri o rezolutie prin care PLD se angajeaza sa inceapa strangerea de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura, iar presedintele PLD Theodor Stolojan a precizat ca deocamdata nu a discutat cu colegii de la PD.
Senatorul Puiu Hasotti, vicepresedintele PNL, considera ca dosarul "Flota" "reprezinta una dintre chestiunile paranormale care se petrec in Romania".
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi, in replica la interventia televizata a lui Traian Basescu, ca se astepta ca presedintele "sa fabrice ceva" impotriva sa, dar nu se astepta ca presedintele sa aiba "o atitudine atat de lamentabila".
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Liberalii constanteni au anuntat ieri ca vor cere zilnic, de acum inainte, retragerea din Parlamentul European a celor trei reprezentante PD care nu au fost prezente la votul referitor la rezolutia Italiei cu privire la soarta emigrantilor romani, pana cand acestea vor renunta la functia lor.
Dupa ce duelul scrisorilor despre nominalizarea Noricai Nicolai s-a adancit ieri, presedintele a decis sa il cheme pe premierul Tariceanu la o intalnire la Palatul Cotroceni, astazi, de la ora 18.30.
Liderul PSD, Mircea Geoana, i-a trimis, joi, o noua scrisoare presedintelui Traian Basescu care are si un P.S. cu referiri la dosarul Flota, casa din strada Mihaileanu, clientela politica a Cotroceniului si incendierea a zeci de nave in porturi straine.
In cadrul editiei de marti seara a emsiunii "Miezul problemei", difuzata la National TV, fostul sef al PSD, Adrian Nastase, deranjat de acuzele pe care i le aduce Viorel Hrebenciuc, i-a replicat acestuia intr-o maniera foarte transanta:
Primarul Constantei, Radu Mazare, ar putea reveni asupra razboiului cu Departamentul National Anticoruptie, in conditiile in care se aude ca aceasta institutie doreste sa ii puna sechestru pe avere.
Multi ar putea spune ca, la nivel de subprefecti, este mai greu de "umblat", in sensul efectuarii unei schimbari din functii.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor.
Premierul Tariceanu a declarat, marti, ca este "ingrozit" de faptul ca presedintele Traian Basescu, de la care asteapta o mai mare responsabilitate, nu cunoaste semnificatia cuvintelor pe care le rosteste, apreciind ca este inadmisibil ca seful statului sa lase vorbele sa-i zboare "precum porumbeii".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca mai mult de jumatate dintre presedintii sectiilor de votare din Sectorul 6 sunt "oamenii" primarului PDL, Cristian Poteras, fapt care ar demonstra, in opinia sa, "mafia electorala dirijata de Traian Basescu si gasca lui".
Dupa ce Ion Iliescu, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa ca PSD ar trebui sa-si pregateasca candidatii pentru functia de presedinte, fostul lider social-democrat Adrian Nastase a postat pe blogul personal cateva consideratii referitoare la retragerea imunitatii prezidentiale.
PNL Predeal acuza PDL local ca a castigat fotoliul de primar prin tertipuri care miros a frauda electorala.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a anuntat vineri ca delegatia PRM va solicita, la consultarile de la Cotroceni, numirea unui alt sef la DNA si anchetarea lui Daniel Morar pentru "politizarea indamisibila a actului de justitie si abuzurile savarsite".
google-analytics.com