Cautare

61209 de rezultate pentru "lota 6 din 49" (5.49 secunde)
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea.
Din acest motiv, s-a pus problema excluderii lui Mircea Geoana, decizia finala urmand sa fie luata in aceasta saptamana. ... De asemenea, nu erau ignorate cadrele militare, cei din mediul de afaceri, societatea civila, pensionarii si mass-media.
Zeci de proiecte depuse de autoritati locale si fermieri din Oltenia în cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala au fost trecute pe lista de asteptare din cauza numarului mare de cereri de finantare înregistrate la nivel national. Teama existenta în rândul autoritatilor române, dar si al oficialilor de la Bruxelles ca agricultorii, firmele care activeaza în domeniu si administratiile din mediul rural nu vor fi în stare sa cheltuiasca decât o foarte mica parte din fondurile europene destinate dezvoltarii sectorului agricol s-au dovedit neîntemeiate.
Piata neagra din Romania, Bulgaria, Estonia si Letonia atinge aproape 40% din PIB-ul real. Economia paralela va creste in 14 state bogate din UE. ... Potrivit acesteia, piata neagra in Romania, Bulgaria, Estonia si Letonia inregistreaza cele mai mari cote din Uniunea Europeana, echivaland cu 36-39% din PIB-ul real.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Asadar, Ayrton semneaza cu alta grupare din F1, Toleman. ... Din pacate, din cauza unor probleme tehnice ale masinii nu a reusit sa ajunga la linia de finish si a fost nevoit sa abandoneze.
- In aceasta perioada romanii au ocazia de a merge la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Capitala, zilnic, intre orele 10.00 - 20.00. ... - Accesorii de brad confectionate din lemn reprezentand modele de peste 100 ani cum ar fi:
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Filiala PNL sector 1 nu este "una dintre cele mai puternice din tara". ... "Vreau explicatii de ce s-au semnat hartii care pun in pericol statul de drept (...) Eu nu tranzactionez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni (...) Eu nu plec din PNL decat exclus.
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Prin rezultatul alegerilor parlamentare, Romania se inscrie in randul tarilor din spatiul lumii euro-atlantice in care au avut loc revolutii ale majoritatii tacute, realizate in numele suveranismului.
Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Ideile enuntate atunci de liderul Americii au provocat in randul societatii civile din garnizoanele romanesti frisoane cumplite.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Dupa aproape un an si jumatate de "exil" in opozitie, Partidul Social Democrat a iesit cel mai sifonat din lupta racolarilor de primari.
google-analytics.com