Cautare

61214 de rezultate pentru "lota 6 din 49" (4.27 secunde)
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918.
Intre altele, el a avut ecouri chiar si in presa din China, ceea ce ne da prilejul de a examina - prin intermediul unor articole din South China Morning Post, din Hong Kong - cum se relationeaza societatea din China cu fenomenul OZN si cu cautarea civilizatiilor extraterestre.
La randul sau, chestorul Senatului, Ioan Chelaru, a precizat ca, in cadrul sedintei Biroului Permanent, s-a discutat despre procedura de desemnare a membrilor din CNI.
Simulare computerizata a votului din 9 decembre O harta interactiva realizata pentru site-ul DeCe News permite prognozarea rezultatelor la parlamentare, pe baza unei simulari computerizate a votului din fiecare colegiu.
Universitatile celebre din Europa au devenit de la 1 ianuarie 2007 accesibile tinerilor craioveni.
La ora actuala, in Romania se vinde cea mai scumpa carcasa de porc din Europa, iar calitatea carnii autohtone nu se ridica la nivelul celei din import. Reprezentantii industriei alimentare au declarat ca peste 60-70% din carnea de porc de pe piata este din import.
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
Pe de alta parte, jurnalistii din radio si televiziune invoca mai des presiunile politice decat cei din presa scrisa. De asemenea, insuficienta pregatire a jurnalistilor este o cauza frecventa a incalcarii normelor, mai ales din punctul de vedere al jurnalistilor din presa cu acoperire nationala.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Efectele Unirii au fost anulate la 28 iunie 1940, atunci cand Rusia a anexat din nou Basarabia, in baza pactului secret Ribbentrop-Molotov.
Din pacate, dupa cum se intampla in cele mai multe cazuri, cartile au devenit populare si cautate de fani abia dupa lansarea serialului.
Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. ... 88% din persoanele chestionate cunosc riscurile aparitiei cancerului de piele in momentul expunerii la soare, fara protectie.
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
Primul mod de evolutie al OZN - urilor, zborul planetar, in care ele sunt percepute vizual si deplasarea are loc in preajma Pamantului, consta din punct de vedere tehnologic in anularea atractiei gravitationale a navei fata de Pamantul.
Augustin Ioan) (continuare) Din motive evidente, capitala Romaniei trece din vreme in vreme prin transformari chirurgicale, care sunt aproape intotdeauna radicale. ... Constructiile urbane din Regat, care au conferit un aspect eclectic centrului Bucurestiului, au fost ridicate pe ruinele vechilor hanuri si strazi medievale.
I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti. ... Nu am ajuns din pacate la acest Centru. ... Cand ai pierdut legatura spirituala cu pamantul din care te-ai nascut e dureros (Autoare:
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
Contributiile vor deveni obligatorii pentru toate veniturile din 2017, in loc de 2016, asa cum era prevazut in prima varianta a Codului fiscal.
Imboldul spre un asemenea demers din partea unor partide romanesti are o dubla explicatie. ... Grupul Parlamentar al PPE este cel mai numeros din Parlamentul European, cu 268 de membri (37% din numarul total al europarlamentari-lor - 732).
google-analytics.com