Cautare

29 de rezultate pentru "lorena" (3.91 secunde)
Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie. ... Am muncit mult la aceasta colectie si sper sa fie pe placul fashionistelor din toata lumea", a mai adugat Lorena Sarbu.
Vedetele au defilat pe covorul rosu al Galei Primetime Emmy 2015 in creatiile designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.
Artista care asteapta primul sau copil, a facut furori intr-o tinuta semnata de designerul romaan stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Ea a ales sa poarte cu gratie o tinuta creata special de designerul Lorena Sarbu. ... Lorena Sarbu - Un designer roman face senzatie la Hollywood!
Prezenta la lansarea celui mai nou serial TV,”The Royals”, Elizabeth Hurley a facut furori intr-o rochie alba delicata, semnata de designerul roman Lorena Sarbu. Tinuta aleasa de actrita face parte din colectia Resort 2015, semnatade designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Tinuta de culoarea piersicii, fara bretele, cu aplicatii de margele, face parte din colectia primavara / vara 2014 semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. ... Printre vedetele care au purtat ținute semnate Lorena Sarbu se numara:
In cadrul evenimentului, actrita Allison Janney a optat sa poarte pe covorul rosu o creatie a designerului roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Vedeta a purtat o tinuta semnata de designerul roman Lorena Sarbu! ... De remarcat este faptul ca Taylor Swift a imbracat o tinuta semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu.
Cristina Laslo, Bianca Bazaliu si Lorena Ostase au fost alese in echipa ideala a turneului.
"Ma bucur foarte mult ca am fost pe scena alaturi de Lorena, sora mea, la prima ei prezentare de moda. ... Pentru prima oara pe podium, Lorena Tonciu a purtat o rochie scurta, sexi si feminina, o combinatie eleganta de satin alb si dantela neagra lucrata manual.
Se cearta si se impaca cu iubitul de cativa ani buni, insa tot nu pot trai unul fara altul. Ce a facut-o pe Lorena sa rabufneasca, de aceasta data?
Pierderea regiunilor Alsacia si Lorena precum si numeroasele indemnitati cerute de catre nou formatul Imperiu German au creat un resentiment national puternic.
"Aceasta taxa se va scoate de la 1 iulie deoarece figureaza pe o lista de 99 de taxe pe care Uniunea Europeana le vrea eliminate", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al RAR, Lorena Stroe.
El a plecat la concert pe la 7 (pm, nota Lorena). Imi spusese ca vine acasa pe la 10, ca are treaba la Romexpo dimineata.
istoricul Adrian Cioroianu, regizorul Mircea Cornisteanu, director al Teatrului National din Craiova, scriitorul Mihai Firica , Adrian Miutescu, inginer, fost deputat, Dan Piroi, Vasi Baescu si Lorena Topciov de la Asociatia "Regele este Patria", Marcel Radut-Seliste - preot ortodox si publicist, Ioan Turculeanu, decanul Baroului de Avocati Dolj, Horia Uioreanu - inginer, deputat PNL de Cluj si Horatiu Buzatu - arhitect, fost deputat.
Lorena Stoica, director Fundatia Carpatica (FDEC Romania); Ioana Brasovean, de la Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) Cluj-Napoca. Tot in cadrul evenimentului se va organiza si Seminarul "Firmele pot merge bine facand bine".
Lorena Stoica, reprezentanta FDEC Romania, ne-a comunicat ca actiunea este parte integranta a proiectului "The Way it Works" - Responsabilizarea Sociala a Companiilor in Regiunea Carpatica, implementat de Carpathian Foundation Slovacia si care are ca partener responsabil pentru implementarea activitatilor in tara noastra, FEDEC Romania.
Carla Troceanu (29 kg, U11) - locul 3, Daniela Demetrio (32 kg, U11) - locul 2, Andreea Valceanu (+52 kg, U11) - locul 3, Razvan Boboc (55 kg, U13) - locul 3, Robert Guse (55 kg, U15) - locul 3, Alin Bardau (+66 kg, U15) - locul 1, Alexandru Hamied (+66 kg, U15) - locul 3, Claudia Florea (32 kg, U15) - locul 2, Alexandra Jechean (63 kg, U15) - locul 2, Lorena Necula (57 kg, U15) - locul 2 Alexandra Mihalache (40 kg, U17) - locul 3, Ionut Ianacu (55 kg, U17) - locul 3, Alexandru Dinca (60 kg, U17) - locul 3, Alberto Dinca (81 kg, U17) - locul 3.
LPS Baia Mare (Kristina Maria Schneider, Florina Lorena Bud, Melinda Balazs, Paula Reka Orzac) 04:01,49 2. CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3.
Vedetele care au trait experienta Jubile The Ballroom Primaverii au fost Oana Roman - care si-a exprimat dorinta de a-si serba ziua de nastere, in luna aprilie, in somptuoasa locatie Jubile din Primaverii, fiind incantata de locatie, Annes - cantareata fiind o prezenta extrem de eleganta la acest eveniment, atragand priviri admirative, caci a purtat o rochie semnata Lorena Sarbu, designerul roman stabilit la Los Angeles, care face senzatie la Hollywood, imbracand vedetele de la Hollywood, Nadina Campean, Julia Jianu, Francesca Lucarelli, Cristina Soloc, Irina Mohora, Rocsana Marcu, Denisa Tanase, Oana Lis, Alejandro ex-Mandinga, stilista Crisa Kyra, designerul Norina Stoica, Radu Buzaianu, Andrei Nourescu, Sonia Trifan si multi alti invitati.
Acordurile de pian care au rasunat toata seara si melodiile interpretate de talentata Lorena au creat un univers ce a stat sub semnul sensibilitatii si feminitatii.
google-analytics.com