Cautare

125 de rezultate pentru "loredana" (2.80 secunde)
Vineri, 10 noiembrie 2017, Loredana va sustine un mega show la Sala Palatului alaturi de trupa Agurida si de invitati speciali. ... Loredana pregateste, pentru al saptelea an consecutiv, un show tematic inovator - Ador, un spectacol special care marcheaza 30 de ani de la lansarea albumului Buna seara, iubite!
Binecunoscuta prezentatoare TV si-a gasit echilibrul cu ajutorul coach-ului de dezvoltare personala pentru femei de succes, Loredana Latis. ... "Este important sa ai langa tine un coach" "Am cunoscut-o pe Loredana Latis la emisiune, iar prezenta ei tonica si povestea ei de viata m-au captivat.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
Alaturi de Loredana Latis, coach recunoscut international si Presedinte al Academiei Romane de Coaching s-au aflat si nume importante al showbiz-ului romanesc, cum ar fi: ... Loredana a lucrat cu peste 1200 de persoane carora le-a schimbat real viata”.
Loredana Groza SE TEME DE SOARE! Uite de ce nu mai face plaja Ca orice cantareata, Loredana Groza petrece destul de mult timp pe litoral, mai ales daca are concerte, filmari sau sedinte foto.
Intr-o societate in care tot mai multi oameni doresc sa-si activeze performanta in business, cariera si relationarea in cuplu, Loredana Latis, coach recunoscut international si Presedinte al Academiei Romane de Coaching, organizeaza un eveniment educational deschis publicului.
Fetele de aur ale scrimei romanesti, Loredana Dinu, Anca Maroiu, Ana Maria Branza si Simona Gherman, se vor antrena saptamana aceasta in Banie, in sala de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", sub comanda antrenorului emerit Dan Podeanu.
Dupa incheierea Campionatului European de la Legnano (Italia), selectionerul craiovean al lotului national feminin, Dan Podeanu, a dezvaluit ca sportiva ghinionista este craioveanca Loredana Dinu.
Vezi ce face Loredana in a treia zi din an! In seara aceasta, Loredana Groza va sustine un concert in Israel, dar inainte de eveniment nu a ratat sa faca o baie si plaja la malul Marii Moarta.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau. ... Tuturor, dragoste!", a spus Loredana.
Recent, la Baneasa Shopping City, Nissa a lansat colectia "Loredana for Nissa". Mereu creativa si admirata pentru aparitiile ei, Loredana este muza acestei colectii proaspat lansate. Loredana Groza ne-a spus in exclusivitate:
Cunoasterea de sine reprezinta cea mai grea etapa in planificarea carierei", a precizat Loredana Iordache, director de resurse umane in cadrul unei firme private. ... Loredana Iordache spune ca atunci cand ne dorim o schimbare este bine sa raspundem in primul rand la cateva intrebari, ca de exemplu:
Loredana Gruia, instructor de fitness, dezvaluie secretul unui abdomen cu patratele (Autoare: Paula Rotaru) La 29 de ani, Loredana Gruia, antrenor personal si instructor de fitness, este dovada vie a faptului ca femeia ce se apropie de 30 de ani nu mai este cea de pe vremea parintilor nostri.
Vezi aici cum isi incarca bateriile Loredana dupa concertele istovitoare Mereu pe drumuri, prin tara, la spectacole, pentru Loredana, patul ei de acasa este sfant. ... Totodata, iau si vitamine, pentru ca trebuie sa ma energizez", ne-a mai spus Loredana.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Loredana, Diva absoluta si Superstarul muzicii romanesti, concerteaza pe 25 octombrie si 26 octombrie la Sala Palatului, pentru al treilea an consecutiv. ... Loredana va avea multi invitati surpriză
Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.
Zdob si Zdub, diva Loredana si rapper-ul Ligalize. ... Acum, trupa colaboreaza cu Loredana inca o data, dupa ce in 2016 diva Romaniei alaturi de Zdob si Zdub si Skizzo Skillz au lansat o interpretare moderna a piesei folclorice La carciuma de la drum.
Loredana Groza este o cantareata sexy si o artista talentata. ... Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. ... Loredana Groza Data nasterii:
Incepand cu ora 20.00, bucurestenii sunt asteptati in Piata Constitutiei pe ritmurile trupei de percutionisti Barbarossa, urmand sa se incalzeasca alaturi de Mandinga, Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj, noaptea fiind incheiata de fiind Smiley&Friends.
google-analytics.com