Cautare

1263 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (5.67 secunde)
Creditele mai greu de accesat si diminuarea sumei împrumutate la aceleasi venituri va reduce numarul solicitantilor si, implicit, al tranzactiilor imobiliare. Multi tineri viseaza la o locuinta proprie, dar conditiile de cumparare sunt din ce în ce mai dure.
Preturile pe piata rezidentiala din Romania s-ar putea reduce in perioada urmatoare, nivelul acestora urmand sa fie stabilit de gradul de accesabilitate la achizitia unei locuinte, si nu de dezechilibrul dintre cerere si oferta, apreciaza reprezentantii companiei de servicii imobiliare RE/MAX.
Locuintele aflate în stadiul de proiect nu mai sunt tentante pentru craioveni.
Locuintele aflate în stadiul de proiect nu mai sunt tentante pentru craioveni.
Bugetul pentru constructia de locuinte prin ANL s-ar putea dubla pana anul viitor, acest aspect fiind discutat la sedinta de Guvern de saptamana trecuta. "Bugetul alocat programului de construire a locuintelor s-ar putea dubla pana anul viitor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei.
Guvernul a decis ieri majorarea primelor acordate de stat tinerilor care detin economii la bancile care deruleaza programe pentru locuinte si cresterea subventiei de stat de la 20 la 30% din cheltuielile pentru construirea unei case proprietate personala.Valoarea primei anuale pentru economiile din bancile care deruleaza programe pentru locuinte va creste de la 15 la 25% din sumele economisite, pentru tinerii care doresc sa-si cumpere o locuinta.
Lipsa clientilor a creat mari probleme de finantare a constructiilor rezidentiale. Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
Dupa ce ani buni, intr-un entuziasm necenzurat, jucatorii din piata imobiliara din Craiova au supraevaluat proprietatile si le-au marit preturile cat au putut de mult, in ultima jumatate de an, situatia s-a schimbat radical.
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), a avut, ieri, o discutie cu mai multi reprezentanti ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) Bucuresti, in frunte cu directorul general Pavel Belinski, privind locuintele pentru tinerii din municipiu.
Programul "Prima casa" trebuie extins si dedicat, in principal, constructiei de locuinte noi, astfel incat atat statul, cat si industria de pe orizontala sa aiba de castigat, a declarat, marti, presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), Laurentiu Ploscean.
Peste 200 de locuinte si-au gasit proprietari la targul imobiliar din Capitala dedicat programului Prima Casa. Oferta totala a fost insa mult mai bogata, de aproape 9.000 de locuinte. ... S-au semnat contracte, am primit avansuri, avem sute de intalniri stabilite pentru saptamana viitoare", a declarat unul dintre investitori.
Oricat ar fi de tentanta, achizitionarea unui imobil poate da multe batai de cap unui cumparator, mai ales in situatia economica actuala. Specialistii va sfatuiesc ca, inainte de a investi bani intr-o locuinta, sa aveti in vedere anumite elemente.
Creditele restante ale populatiei si firmelor totalizau la finele lunii septembrie 6,5 miliarde lei, de peste trei ori mai mult fata de perioada similara din 2008, iar ponderea acestora in soldul imprumuturilor a urcat de la 1,1% la 3,25%, potrivit BNR.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". Analiza vizeaza comportamentul investitional al romanilor in perioada de criza.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) are in vedere extinderea plafonului de garantii la 75.000 euro pentru casele construite prin programul Prima Casa de mai multi indivizi asociati, ca forma de stimulare a constructiilor noi de case, a spus, joi, ministrul de resort, Sebastian Vladescu.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. ... Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
Conform www.money.ro, mi de apartamente noi stau goale si mii de proprietari isi cauta cumparatori pentru locuintele comuniste. Alte cateva mii de persoane asteapta vremuri mai bune pentru a-si cumpara un apartament.
Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) a incheiat 496.672 de polite de asigurare a caselor pana la 16 mai, in conditiile in care in Romania sunt circa 8,4 milioane de locuinte, a declarat, joi, presedintele societatii, Marius Bulugea.
70 milioane euro pentru 13 turnuri ANL ce se construiesc in Capitala Cele 1.401 de locuinte ANL, ce vor fi construite in Sos. Fabrica de Glucoza din Sectorul 2 al Capitalei, urmeaza sa fie date in folosinta spre finele anului viitor.
google-analytics.com