Cautare

1264 de rezultate pentru "locuinte de inchiriat" (2.67 secunde)
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Persoanele care vor sa-si construiasca o casa contractand un credit imobiliar pot primi din partea statului un cadou de pana la 20.000 de euro. Legea vine in intampinarea firmelor de constructii si a craiovenilor care prefera locuintele noi. ... 114/1996, prin care se incearca stimularea constructiei de locuinte.
Subventiile de 20% de care vor beneficia tinerii pentru a-si construi locuinte vor fi acordate doar in limitele unui cost pe metru patrat de maximum 480 de euro, si doar pentru locuinte de pana in 81 de metri patrati, potrivit unei hotarari a Ministerului Transporturi-lor, Constructiilor si Turismului (MTCT), aprobate ieri de Guvern.
Pe fondul unei cereri tot mai mari de locuinte, dar si de imobile, piata imobiliara romaneasca a inregistrat o puternica dezvoltare in ultimii ani.
Toti cei care au acum nevoie de o casa ar putea sa o obtina abia peste 25 de ani, daca ritmul constructiei de locuinte noi se mentine.
In nordul Galatiului, unde se afla cea mai dezvoltata zona din punct de vedere al constructiilor rezidentiale, se va construi un nou ansamblu de locuinte. Pretul unui apartament cu o camera este de minim 50.000 de euro, fara TVA.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
Prima de la stat pentru construirea unei locuinte - de 20% din pretul casei, dar nu mai mult de 10.000 de euro - i-a lasat indiferenti pe tinerii craioveni.
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si-a lansat ieri, în mod oficial, operatiunile de economisire-creditare.
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a aprobat, pana luni, 5.900 de contracte de garantare pentru achizitia de locuinte prin programul "Prima Casa", valoarea solicitarilor reprezentand un sfert din bugetul alocat de guvern, de un miliard de euro.
Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al municipiului Bucuresti, au inaugurat astazi, 11 ianuarie a.c., 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri, construit in regim ANL, din str.
Observator de Calarasi inforeaza:
În Craiova, poti achita o chirie lunara de 250-270 de euro sau poti plati la banca o rata de 265 de euro pe luna, dar îti ramâne locuinta.Cresterea foarte mare a chiriilor la locuintele din Craiova face mai avantajoasa achizitionarea de apartamente prin credit ipotecar sau imobiliar.
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina.
Chiar daca preturile de pe piata imobiliara au ajuns la un nivel exagerat, specialistii în domeniu spun ca scumpirile repetate vor continua si anul acesta.
Dupa inasprirea conditiilor de creditare, romanii care aveau de gind sa-si cumpere o casa prin credit ipotecar primesc o noua lovitura. Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar.
Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), in parteneriat cu Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) si Societatea pentru Beton si Prefabricate din Romania (SBPR), a lansat programul "Relansarea constructiei de locuinte individuale cu elemente modulate".
De la 1 ianuarie 2007, romanii ar putea fi obligati sa cotizeze anual cu 20 de euro la bugetul companiilor de asigurari, ca sa-si incheie polita pentru locuinte. Valoarea despagubita este de doar 20.000 de euro si nu include bunurile din locuinta.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
google-analytics.com