Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu" (8.31 secunde)
In timp ce analistii vorbeau din ce in ce mai insistent despre doi poli de putere in PSD, cel mai important fiind reprezentat de Liviu Dragnea si celalalt de nou sositul in competitia finala Mihai Tudose, eu am afirmat constant ca sunt trei poli de putere.
Liviu Varciu si Adelina si-au luat ramas bun in lacrimi! ... Totusi, Liviu si Adelina sunt nevoiti din nou sa stea despartiti in aceasta saptamana.
In judet au ajuns premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, eurodeputati, reprezentanti de seama ai PSD si PC. ... Aici a fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, eurodeputatii Daciana Sarbu si Corina Cretu, Ioan Rus, Mircea Pascu, dar si de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Liviu Dragnea: Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. ... HotNews.ro transmite LIVE TEXT principalele declaratii Declaratii Liviu Dragnea:
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Intreaga activitate a fostului prefect Danut Culetu pare sa-l nemultumeasca pe actualui reprezentant al Guvernului in teritoriu, Liviu Brailoiu (foto).
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi. ... - Vreau, intai de toate, sa-l felicit pe Liviu Dragnea, pe colegul meu!
In primul rand pentru ca Liviu Dragnea a venit in fruntea partidului gata sa faca schimbari de substanta. ... Decizia PSD de a iesi de la guvernare si de a nu periclita stabilitatea Romaniei, intr-un moment de criza politica, demonstreaza ca Liviu Dragnea nu a glumit.
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA, secretar general al unui partid politic (la data faptelor), in prezent deputat si vicepremier, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
Gabi Simon) Deputatul Liviu Plesoianu pare ca a preluat fraiele politicii externe a PSD. ... Despre MoveOn.org chiar cei de la De-Clic spun ca e organizatia lor sora, a scris Liviu Plesoianu.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, il va propune luni, in Comitetul Executiv National, pe vicepresedintele Liviu Dragnea pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat pentru Mediafax surse din partid, vicepresedintele social-democrat avand si suportul majoritatii liderilor de filiale.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Inca din primele zile de la numirea sa pe post, noul prefect, Liviu Brailoiu (foto), si-a exprimat indoielile fata de buna-credinta a fostului reprezentant al guvernului in teritoriu in legatura cu situatia de la Corbu.
Liviu Nicolicea, fratele fostului vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a fost exclus din PSD. ... "Este inadmisibil la ce fapte a recurs Liviu Nicolicea pentru a ma forta sa votez asa cum a vrut el!
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), considera drept normala ordonanta de urgenta care face posibila eliberarea din functie a sefilor de deconcentrate.
google-analytics.com