Cautare

1334 de rezultate pentru "liviu zota" (2.71 secunde)
De la inceputul anului, au fost consemnat 47 de donatori in moarte cerebrala, s-au efectuat 94 de transplanturi de rinichi, 44 de ficat, 2 de inima, 4 de pancreas si alte tesuturi, spune dr. Victor Zota, coodonatorul national pentru transplant in cadrul ANT.
Victor Zota, coordoantorul Agentiei Nationale de Transplant. "In anul 2014, am consolidat si am mentinut cresterea din 2013, rezultatele inregistrate in cadrul programului de transplant hepatic s-au imbunatatit si consolidat.
Victor Zota, presedinte al Fundatiei pentru Transplant, dar si specialisti din strainatate, alaturi de care s-au realizat primele operatii de transplant hepatic de la Fundeni:
Liviu Campanu, viitorul presedinte al PC Botosani. Fostul vicepresedinte al UNPR, Liviu Campanu, se va inregimenta in PC si va primi functia de presedinte al organizatiei conservatoare din Botosani, precizeaza surse din cadrul UNPR, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Liviu Dragnea, Secretarul general al PSD, a declarat la Sinteza zilei (Antena 3), din 25 aprilie 2012 ca USL isi va asuma guvernarea Liviu Dragnea: ... Liviu Dragnea:
Sau cel putin asa a sustinut Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc ieri, 28 septembrie a.c.
72, 68 dintre romani considera proasta gluma lui Klaus Iohannis despre ministri, adresata lui Liviu Dragnea DCNews a realizat un sondaj cu o singura intrebare: Cum a fost gluma lui Klaus Iohannis despre ministri, adresata lui Liviu Dragnea?
Liviu Codarla Deputatul PRM Liviu Codarla este prezent in mai toate paginile virtuale afisate de Google. ... Intilnim numele lui Liviu Codarla si pe o pagina virtuala a Tribunalului Bucuresti la sectiunea Registrul Partidelor Politice, ca membru fondator al Partidului Noua Democratie, intregistrat la data de 8 august 2003.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
Astfel, daca e sa se respecte hotararea de a exclude automat din partid pe toti cei dovediti a fi colaborat intr-un fel sau altul cu Securitatea, urmatorii pe lista sunt senatorul Mircea Cosea, fost important demnitar si mai putin cunoscutul deputat Liviu Campanu.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administratitve, Liviu Radu, l-a acuzat, duminica, pe primarul Emil Boc, de demagogie si minciuna, pentru ca a declarat ca Guvernul a luat bani de la comunitatile locale si le-a repartizat clientelei politice a PNL.
Ciuca, Strunga si Barsan ar avea cu ce sa se laude Printre cei mai activi parlamentari se numara Bogdan Liviu Ciuca, deputat conservator, care se poate mandri, pe langa apartenenta la cinci comisii parlamentare, cu 94 de luari de cuvant in plen, 80 de declaratii politice, cu nu mai putin de 64 de initiative legislative, care incheie aceasta sesiune in fruntea clasamentului celor mai activi parlamentari.
Ultimii care au sarit la gatul colegilor lor de guvernare au fost pedelistii Ion Ruset si Liviu Andrei.
Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), intentioneaza sa solicite Corpului de Control din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor sa analizeze cu ce anume s-au ocupat functionarii din institutie, existand suspiciuni ca unii dintre ei ar fi avut alte preocupari decat indeplinirea sarcinilor si atributiilor de serviciu.
Acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste demisia lui Liviu Glavan din fruntea Protectiei Plantelor.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
, potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Liviu Negoita, desemnat ca premier de catre Basescu, a omis sa-si treaca in CV-ul politic cateva episoade politice interesante:
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
google-analytics.com