Cautare

635 de rezultate pentru "liste" (7.78 secunde)
Reuniune restransa in USL Liderii USL au discutat duminica seara, in cadrul unei intrevederi in format restrans, despre candidatura la alegerile europarlamentare pe liste comune, precum si despre gradul in care protocolul USL va suferi modificari, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.
Liste negre Conform NewsIn, sanctiunile prevad alcatuirea unor liste negre cu astfel de companii, care ar urma sa fie excluse de la obtinerea unor contracte publice, dar sunt si de natura penala, obligandu-i pe angajatori sa suporte costurile de extradare a muncitorilor pe care i-au angajat ilegal.
Un comunicat de presa venit din partea Alinei Dimache ne-a facut cunoscut faptul ca inca din 5 aprilie in fata sediului din Galati se aflau persoane care faceau liste cu potentiali beneficiari ai programelor Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.
La aceasta firma, SIF Transilvania (62,94%) si SIF Oltenia (16,33%) îsi împart pachetul majoritar de actiuni, restul de 20,73% fiind în posesia unei liste de persoane fizice si juridice.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Pentru a avea o evidenta a celor care incheie asigurari, PAID va pune la dispozitie primariilor liste celor care s-au asigurat. ... Datele PAID arata ca doar 55% dintre primarii au trimis aceste liste", a mai spus Marius Bulugea.
Sute de craioveni s-au inscris pe liste si vor sa vada cum se produce inghetata Top Gel, la moderna fabrica din Carcea.
Companiile din Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) si cele ale Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) vor retrage medicamentele compensate si gratuite de pe liste daca Guvernul nu va revizui taxa clawback, considerata nesustenabila, informeaza mediafax.ro.
Cele mai cunoscute metode de promovare a unui site sunt prin intermediul motoarelor si directoarelor de cautare, prin e-mail (liste, ziare electronice, anunturi publicitare, liste de discutii), prin schimb de bannere, prin oferirea unor premii sau off line (ziare, reviste, afise, fluturasi etc.).
Concret, jocul consta in expunerea pe Facebook a unei liste cu 10 lecturi care i-au marcat pe utilizatori si nominalizarea altor trei persoane care sa faca acelasi lucru, intr-un interval de 24 de ore.
Anul 2013 s-a incheiat fara liste de asteptare. ... Presedintele CNAS spune ca se ia in calcul numarul optim de pacienti in tratament pentru ca in 2014 sa nu avem liste de asteptare.
Situatia este cu atat mai dezechilibrata cu cat in numeroase clinici de dimensiuni mai reduse fondurile alocate raman deseori necheltuite, in timp ce in clinicile mari se creeaza liste de asteptare foarte lungi spre nemultumirea pacientilor.
Situatia este cu atat mai dezechilibrata cu cat in numeroase clinici de dimensiuni mai reduse fondurile alocate raman deseori necheltuite, in timp ce in clinicile mari se creeaza liste de asteptare foarte lungi, spre nemultumirea pacientilor.
Veti incepe inca de la debutul saptamanii sa va faceti liste si sa va organizati ca sa puteti raspunde prezent tuturor solicitarilor celor dragi. ... Faceti liste, va concentrati strict pe programul zilnic si vorbiti cu toata lumea.
aceeasi persoana poate vota la diferite sectii de votare, in afara de localitatea de bastina, pe acele liste suplimentare. ... Listele electorale sint liste publice.
Spectacolele penibile legate de scandalul Zambaccian atunci cand cei carora le-am dat credit pe liste (girati fiind de viitorul presedinte) au demonstrat inca o data ca zicala "Corb la corb nu-si scoate ochii" se confirma cu varf si indesat.
Moda acestor zile, de a intocmi tot felul de liste si listute cu posibili informatori ai Securitatii, miroase teribil a turnatorie. ... De parca ne-am pregati de alegeri, ei sunt pusi sa verifice liste interminabile cu nume ale unor posibili informatori ai Securitatii.
Se spune, neoficial, si caa pedistii au invocat chiar renegocierea protocolului Aliantei, promitind participarea pe liste comune la alegeri si impunerea raportului de "unu la unu" pe viitoarele liste parlamentare.
Cu o clasa politica ramasa aproape aceeasi, dar complet purificata, se poate trece la alegeri, tot pe liste. ... Si apoi, adevarata valoare se poate constata numai prin posibilitatile intelectuale de a-ti cumpara un loc pe liste.
Doar votand nume, si nu liste, se va face curatenie prin Parlament si chiar prin partide. ... Nu mai trebuie, ca pana acum, ca intrarea in Parlament a unora, pe liste, sa reprezinte singura lor reusita.
google-analytics.com