Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire sm" (3.32 secunde)
- Imi doresc sa-mi ingheti anii si sa ma prefaci in note si clape. ... - Imi doresc sa-mi ingheti anii si sa ma prefaci in note si clape.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Alaturi de numeroase volume, studii si articole de specialitate, a publicat pretioasa versiune a Canturilor Orfice, aparuta in 1985 la cunoscuta editura Vallecchi, oferind fiecarui text comentarii si note explicative menite sa faciliteze cititorului italian accesul catre aceasta poezie, una dintre cele mai originale din literatura italiana a secolului trecut.
Nici un cuvant despre Calarasi si imprejurimile sale in aceste note de calatorie. Probabil turistul nici nu a intrat in municipiul Calarasi, ci a ales drumul pe soseaua de centura spre Bucuresti.
In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note. ... In aceeasi zi vor putea fi depuse contestatiile de catre candidatii nemultumiti de note.
Acum citiva ani, la fiecare sedinta de Consiliu Local, reporterul Monitorului care asista la sedinta, acorda note consilierilor, in functie de activitatea lor in timpul sedintelor. ... Stiu ca discutam atunci ca ar trebui acordate note consilierilor pentru activitatea lor in general, nu doar in timpul sedintelor de Consiliu Local.
de la publicarea raportului Freedom House, în care Romania a primit note foarte proste la capitolul justiţie şi eficienţa PNA. ... interesele celor care au acordate note Romaniei au fost nule.
In UASCR intrai si cu pile, dar si pentru faptul ca aveai note maxime la facultate.
Ati vazut pe la TV ca multe note informative contineau mizerii, referiri la viata particulara si nu actiuni politice. ... Iar scribii intocmeau note informative, consfintite pe papirusuri.
Adio note la sport. Din 2023, toti elevii vor primi calificative la educatie fizica. O decizie care ii nemultumeste pe profesorii de specialitate.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor.
Ce ne facem insa cu cei, nu tocmai putini, care, de teama ca nu cumva materia lor sa fie considerata o "cenusareasa", sunt excesiv de severi, turnand cu duiumul note proaste "loazelor" lipsite de ureche muzicala sau fara talent la desen.
In cazul in care pe viitor vor apare prea multe cereri in acest sens, vor avea prioritate stagiarii care au obtinut cele mai mari note la licenta, precum si la admiterea in Barou.
Documentul arata ca Funeriu ar fi trebuit sa sustina si un examen oral, din cauza unor note slabe obtinute la proba scrisa.
Nu ne putem astepta, in urmatoarele luni, la rezultate spectaculoase care sa duca la o promovabilitate mai mare la examenul de Bacalaureat pentru cei care la repetitiile oficiale de acum cateva zile au obtinut note cu mult sub limita de trecere.
Iar in functie de cit a muncit si ce note a luat, va fi acceptat sau nu la o universitate. Fara examen, au aia incredere ca daca a luat bac-ul nu e timpit.
Raman insa stirile care circula imediat pe calea undelor si avem un examen de bacalaureat... suspect de bun, cu foarte multe note de zece.
Faptul ca peste 50% dintre elevii inscrisi la examen au "realizat" note sub 5 nu inseamna insa doar ca acestia sunt, ca sa folosim un termen bland, ciubote intr-ale limbii romane, ci si ca profesorii care ar fi trebuit sa le explice suficient de clar cum se vorbeste si cum se scrie romaneste n-au avut pic de talent pedagogic, ca sa nu mai vorbim de invizibilitatea cunostintelor pe care sa le impartaseasca invataceilor.
Conform unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului, subprefectul Végh a sustinut, in 20 decembrie, la INA, un examen pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Iata de ce am socotit ca un examen stilistic al culturii noastre populare se impune poruncitor. De rezultatul unui asemenea examen depinde, nici mai mult nici mai putin, decat credinta in jestinul nostru spiritual.
google-analytics.com