Cautare

3074 de rezultate pentru "liste note examen suplinire cluj napoca" (5.18 secunde)
Spre exemplu, in niciun caz nu ma va convinge o modificare a Statutului in sensul ca alegerile se vor face pe liste.
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. ... De partea cealalta, PSD a propus in prima runda de negocieri un raport de 2 la 1 pentru desemnarea candidatiilor pe liste comune la alegerile locale.
El considera ca vinovat pentru asta e sistemul uninominal, care-i incurajeaza pe cei cu bani si "dilueaza" politica, aratandu-se de parere ca sistemul de vot pe liste era mai corect.
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura? ... Se vor face negocieri pe liste si se poate intampla orice la tratative.
Voturile ramase neutilizate (respectiv cele care nu constituie un mandat intreg) se aduna la nivel national, astfel incat partidele mai pot obtine cateva locuri pentru faptul ca au liste in toata tara. ... Ca urmare, pe liste pot aparea tot felul de oameni din tot felul de motive.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
La Cluj se creeaza, dar au un singur accelerator mai nou. ... Cu greu, la Cluj, in 2006, am fost invitat sa tin un curs. Au venit o suta de medici romani radioterapeuti la Cluj.
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Presedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, nu participa la sedinta BPN al PSD, care a inceput luni si in care se incearca transarea disputei legate de dizolvarea conducerilor unor filiale, liderul clujean spunand ca nu a avut "niciun interes". "E distanta tot mai mare intre Cluj si Bucuresti.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
In urma cu cativa ani, ma precis in luna iulie 2010, a aparut la Cluj, o noua carte despre trandafiri, de asta data cu precadere despre trandafirii cu parfum. ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Adriana HOBAN - Cluj mobil: ... Cristina Szancsali - Cluj mobil:
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cluj: ... Mobitelco Cluj, scor 80-70 (25-23, 15-13, 16-22, 24-12). In tur, la Cluj, gorjenii castigasera in prelungiri, 92-89. Decimata de probleme, campioana din Cluj s-a prezentat pe terenul Energiei cu o banca prea subtire pentru a emite pretentii.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
Ziarul de Cluj informeaza: ... Principalul avantaj al tronsonului inaugurat sambata este castigarea de zeci de minute bune pe relatia Cluj-Mures, sustin soferii. "Fac de doua ori pe saptamana drumul Cluj - Brasov si am folosit si pana acum traseul prin Turda, Targu Mures si Sighisoara.
google-analytics.com