Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire caraseverin" (8.74 secunde)
Inca avem un examen de admitere la Academia de Politie si la scolile de politie si jandarmi irelevant si rudimentar, de tip grila, cu putine materii de examen, in conditiile in care concurenta la asemenea scoli este foarte mare si s-ar putea selecta tineri valorosi si dedicati acestor profesiuni.
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
Teoretic, PD si PNL ar fi putut merge pe liste comune in alegerile europene. Chiar daca, dupa alegeri, oamenii fiecarui partid s-ar fi indreptat catre alta familie politica, din punct de vedere tehnic nimic nu impiedica doua (sau mai multe) partide sa intre pe liste comune in alegeri.
Desi parteneri in USL, PSD si PNL vor merge pe liste separate. ... PSD si PNL vor merge pe liste separate, insa vor avea un program comun, care sa impartaseasca aceleasi obiective europene ale Romaniei, potrivit declaratiilor liderilor celor doua formatiuni.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Pe intelesul tuturor Votul uninominal reprezinta alegerea unor candidati in mod individual, opus sistemului de alegere pe liste intocmite de partide.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Alta problema a fost generata de eternele si fascinantele liste de partid. Cum care liste? ... Asa a aparut struto-camila electorala asumata de Guvern, cu scrutin uninominal, dar pe liste, ca sa nu fie nimeni discriminat.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
Potrivit artistului, acesta este si ultimum album ce va fi lansat sub egida Blue Note. ... Artistul a lansat 23 de albume aclamate la faimoasa casa de discuri Blue Note, ultimele trei concentrandu-se pe cvintetul sau, US FIVE.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... nu visez in note olfactive, la fel cum rareori amintirile mele au miros.
De asemenea, saptamana trecuta, au sustinut examen si candidatii pentru functiile de conducere la Casa de Asigurari de Sanatate a municipiului Bucuresti si Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10. ... Alti trei candidati au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici.
Potrivit acestuia, din suma alocata pentru cheltuielile materiale, mai exact din cele 800 de milioane de lei vechi, din care a fost achizitionata hartia tipizata de examen, vor fi platite si deplasarile cadrelor didactice (in care sunt incluse transportul si cazarea) ce vor participa la centrele de examen din alta localitate decat cea de domiciliu.
google-analytics.com