Cautare

1609 de rezultate pentru "liste note examen suplinire buzau" (7.46 secunde)
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Compact, in concert la Buzau la 40 de ani de la infiintare (Autor: ... Dupa concertul Phoenix, o alta trupa legendara concerteaza la Buzau.
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500. ... Doua PROFI in format Standard au fost deschise in Buzau si Voluntari. Cel din Buzau se afla pe str.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Practic ieri a inceput actiunea de inscriere a dosarelor pentru Programele Nationale de Alocatie Financiara Nerambursabila 2007, iar administratorii de firme au venit din toate cele patru judete - Galati, Braila, Buzau si Vrancea - unii dintre acestia chiar cu cinci zile inainte de inscriere.
Chiar daca n-au treaba cu politica, poate doar cu datul din gura (ca orice femeie - chestie valabila in special pentru una dintre candidate, care are experienta, mai mult sau mai putin recunoscuta, intr-ale vocalizelor), Florenta Marinescu si Cornelia Beres au incaput (destul de inghesuit) in liste.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca participarea PNL si PD pe liste separate la alegerile pentru Parlamentul European ar fi un "semnal politic prost".
Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
La fel, consilierii din consiliile judetene si locale isi vor pierde mandatul obtinut pe liste de partid daca vor fi demisi sau daca vor demisiona din partidul pe ale carui liste au candidat.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. ... Potrivit lui Flutur, Bruxellesul nu le-a impus conditia de a nu participa pe liste comune. ... In schimb, democratii spun ca vor merge pe liste separate.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Conducerea PNL Suceava precizeaza ca, impreuna cu alte persoane, Stolojan a alterat aceste liste de semnaturi, prezentand actiunea ca una de sustinere a unor clarificari ideologice si programatice si ca a ascuns celor solicitati adevaratul motiv al actiunii.
Liberalii si popularii europeni saluta divortul Liderul grupului Liberal Democrat din Parlamentul European, Graham Watson, a declarat la BBC ca saluta participarea PNL pe liste proprii la alegerile pentru PE din 13 mai.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Presedintii de organizatii locale, primarii, viceprimarii si alti democrati interesati sa mai obtina functii in urma alegerilor de anul viitor nu vor mai fi trecuti pe liste daca PD nu obtine un scor bun la alegerile pentru PE.
google-analytics.com