Cautare

1151 de rezultate pentru "liste note examen suplinire bt" (2.76 secunde)
"Am numarat 20 de formatiuni care au depus liste cu membri. ... PNL a depus liste conform carora ar avea 131.908 membri (fata de 116.134 in decembrie 2007)", declara europarlamentarul PDL. ... E si ceva neglijenta la mijloc, fiindca nu apar liste decat din 28 de judete.
PSD anunta refuzul paritatii pe liste cu PNL in alegeri (Autor: ... aceea ca social-democratii nu mai vor paritate 1-1 pe liste cu liberalii, pentru alegerile din toamna.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Mai intai sa spunem ca e aberant, in conditiile prevederii privind cvorumul, sa figureze pe listele permanente cetatenii romani cu domiciliul peste hotare, pur si simplu pentru ca e frauda cu premeditare, din moment ce ei n-au votat in tara, ci pe liste suplimentare, de unde rezulta ca ar figura pe doua liste simultan.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Timpul i-a dat dreptate lui Rus de vreme ce si acum alegerile europarlamentare din 25 mai se vor desfasura dupa aceleasi liste. ... Potrivit acestor liste, BEC a considerat ca nu s-au prezentat la referendum decat 46%.
A urmat un al doilea val de ostracizari care au culminat cu Raportul Tismaneanu in care au fost readusi pe liste scriitorii "proscrisi", pentru care s-au intocmit liste de eliminare, probabil inca operative.
La asta ajuta si sistemul asta cu liste unde se voteaza asa in vrac, au disparut oamenii din politica sint numai liste si grupuri si grupulete.
Acum doua zile a anuntat primul ministru ca demisioneaza si vrea alegeri anticipate si ieri deja se stiau liste, sefii de pe la partidele mici sau fara sanse prea mari de a intra in Parlament se certau pe rupte, se fac si desfac Aliante, toate pentru stabilirea numelor de pe noile liste electorale.
ADA ar trebui sa cedeze din pozitii eligibile si sa scoata de pe liste candidati proprii pentru a face loc conservatorilor lui Voiculescu. ... Care va fi raportul pe liste dintre cele doua partide, PNL si PD? Vor fi aceleasi liste ca in toamna?
ADA ar trebui sa cedeze din pozitii eligibile si sa scoata de pe liste candidati proprii pentru a face loc conservatorilor lui Voiculescu. ... Care va fi raportul pe liste dintre cele doua partide, PNL si PD? Vor fi aceleasi liste ca in toamna?
Asa s-a ajuns la propunerea ca medicul de familie sa nu mai ia bani pe numarul de pacienti de pe liste, ci strict pentru serviciile medicale efectuate.
Au facut oamenii liste de semnaturi, au obtinut numarul necesar, au depus hirtiile la Parlament si gata, acusi se fac cinci ani de cind zac acolo, fara ca nimeni sa puna pe ordinea de zi problema, pentru a fi discutata.
La noi, asa cum probabil se cunoaste de multa lume, a fost adoptat scrutinul proportional, pe baza de liste blocate, partidele stabilindu-si, pe criterii numai de liderii lor fixate, numele candidatilor.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: ... El imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta, iar eu invatam bine pentru teza ca sa trec anul.
"Este destul de suspect cum cele doua note informative semnate Felix au ca data ultima zi din an. Probabil ca cineva din Securitate nu avea planul de note informative realizat si s-a gindit sa rezolve cumva aceasta problema", a incheiat Ciuca.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi. Potrivit propriilor declaratii, rectorul a trimis note informative despre 300 de studenti, comunicand Securitatii concluziile sale asupra problemelor economice si religioase ale acestora.
google-analytics.com