Cautare

1843 de rezultate pentru "liste note examen suplinire botosani" (2.66 secunde)
Prima problema a constituirii Aliantei PSD-ACD (PNL+PC) a fost ponderea de candidati pe liste a celor trei partide. ... De partea cealalta, PSD a propus in prima runda de negocieri un raport de 2 la 1 pentru desemnarea candidatiilor pe liste comune la alegerile locale.
El considera ca vinovat pentru asta e sistemul uninominal, care-i incurajeaza pe cei cu bani si "dilueaza" politica, aratandu-se de parere ca sistemul de vot pe liste era mai corect.
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Dar PD va merge pe liste comune cu PNL, cum afirma cu jumatate de gura? ... Se vor face negocieri pe liste si se poate intampla orice la tratative.
Voturile ramase neutilizate (respectiv cele care nu constituie un mandat intreg) se aduna la nivel national, astfel incat partidele mai pot obtine cateva locuri pentru faptul ca au liste in toata tara. ... Ca urmare, pe liste pot aparea tot felul de oameni din tot felul de motive.
Acum doua zile a anuntat primul ministru ca demisioneaza si vrea alegeri anticipate si ieri deja se stiau liste, sefii de pe la partidele mici sau fara sanse prea mari de a intra in Parlament se certau pe rupte, se fac si desfac Aliante, toate pentru stabilirea numelor de pe noile liste electorale.
"Plecat la Botosani la Casa de Asigurari " sau, si mai bine, "Plecat pe teren la o urgenta ". ... Asa s-a ajuns la propunerea ca medicul de familie sa nu mai ia bani pe numarul de pacienti de pe liste, ci strict pentru serviciile medicale efectuate.
In judetul Botosani, caminele de batrani sau unitatile de asistenta medico-sociala sunt putine fata de cererea existenta. Practic batranii stau pe liste de asteptare pentru a face rost de un loc intr-un camin.
Pai noi avem deputati care au luat 5% din voturi la alegerile pentru primar la Botosani sau n-au putut iesi primar la Darabani. Chiar credeti ca vor fi vreodata de acord cu votul persoanei si nu al unei liste de partid?
"Este mai mult o figura de stil ", explica Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani. ... Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor.
"Am aflat despre acest lucru, dar nu o sa reuseasca ", declara deputatul Costica Macaleti, vicepresedintele PSD Botosani. ... "Ne-am dori ", afirma senatorul Mihai Tibuleac, presedintele PNL Botosani.
Lider al PSD Botosani, acesta este adversarul politic numarul unu al Aliantei, iar reprezentantii acesteia par sa fie convinsi ca o buna parte a banilor ajung tot la firmele unde Constantin Contac este actionar.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Liderul liberal a pierdut si sprijinul celuilalt parlamentar PNL de Botosani, pe care conta si pe care il credea aliat.
Dupa cum sustine Cuciureanu, centrala termica ar fi fost achizitionata de la un magazin din municipiul Botosani si predata lui Paramanov conform intelegerii. ... Intrucit au considerat ca sint indicii cu privire la o presupusa fapta de coruptie, politistii au sesizat imediat Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
Mihai Eminescu (Eminovici) s-a nascut la 15 ianuarie 1850, la Botosani, fiind al saptelea din cei 11 copii ai caminarului Gheorge Eminovici, provenit dintr-o familie de tarani romani din nordul Moldovei si al Ralucai Eminovici, nascuta Jurascu, fiica de stolnic din Joldesti.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Greva de avertisment si la Botosani Greva de avertisment desfasurata ieri de catre angajatii SNCFR intre orele 7,00 si 9,00 nu a afectat in mod deosebit mersul trenurilor la Botosani.
google-analytics.com