Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (3.29 secunde)
Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
Liderii partidelor din Coalitie au convenit asupra formei finale la proiectul de lege privind migratia politica. ... La fel, consilierii din consiliile judetene si locale isi vor pierde mandatul obtinut pe liste de partid daca vor fi demisi sau daca vor demisiona din partidul pe ale carui liste au candidat.
Liberalii vor sa mearga la alegerile europarlamentare pe liste comune cu partenerii democrati. Decizia a fost luata la ultima sedinta a Comitetului Executiv al PNL. "Nu-mi imaginez altfel decat sa mergem impreuna la alegerile pentru Parlamentul European.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Presedintele PN¥CD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat sambata, la Buzau, ca Romania ar putea fi prezenta in Partidul Popular European (PPE) cu doua liste, care cuprind trei partide - UDMR pe una, iar PD si PN¥CD pe cealalta.
Conform declaratiilor purtatorului de cuvant al PNL Suceava, vicepresedintele Mihai Steiciuc, liberalii suceveni au decis sa depuna plangeri penale la Parchetul Judecatoriei Suceava ce semnaleaza comiterea a diverse ilegalitati in procedurile de strangere de sematuri necesare infiintarii PLD.
Presedintele PD, Emil Boc, a lansat propunerea unui pact de neagresiune luni seara la un post central de televiziune.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Presedintii de organizatii locale, primarii, viceprimarii si alti democrati interesati sa mai obtina functii in urma alegerilor de anul viitor nu vor mai fi trecuti pe liste daca PD nu obtine un scor bun la alegerile pentru PE.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a acceptat 17 candidaturi la Primaria Capitalei, intre care niciuna nu apartine vreunui independent, din cele 27 depuse. "Au fost 27 de candidaturi, dintre care 24 de la partide politice si trei independente.
Isi propune acest lucru si prin urmare permite partidelor sa obtina mandatele care li se cuvin conform voturilor obtinute la nivel national, chiar daca aceste mandate se duc la candidati ce nu au iesit pe primul loc in colegii.
'Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, ieri, ca are in vedere posibilitatea de a renunta la functia onorifica pe care o detine in partid, in functie de rezultatul Congresului si de modificarile prevederilor statutare care vor fi operate cu acest prilej.
'Presedintele PSD, Victor Ponta, si presedintele PNL, Crin Antonescu, au declarat, miercuri, la Realitatea tv, ca exista posibilitatea constituirii unei aliante electorale intre social-democrati si viitoarea constructie politica - Alianta de Centru-Dreapta, care se va parafa intre PNL si PC, la inceputul saptamanii viitoare.
La aceasta ora, liderii social-democrati se intalnesc in sedinta Biroului Permanent pentru a discuta despre un parteneriat cu Alianta de Centru-Dreapta. In PSD sunt voci care spun ca partidul ar trebui sa mearga pe liste separate la alegeri.
Pana si PNL are mai multi membri decat PDL in Bucuresti Cristian Preda prezinta, pe blog, cifrele inregistrate la Tribunalul Bucuresti privind romanii inscrisi in partide si remarca cresterea sustinatorilor afiliati PSD si PNL. "Am numarat 20 de formatiuni care au depus liste cu membri.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
Noul comunicat al CCR transmis azi spre publicare la Monitorul Oficial si care modifica decizia comunicata anterior nu poate fi decat un fals.
Eu nu fac liste negre Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca nu a avut o discutie cu Ilie Sarbu legata de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD.
Ziaristul Ion Cristoiu nu-i vede pe Victor Ponta sau Mircea Geoana drept candidatii ideali la presedintie! ... In opinia lui Ion Cristoiu Victor Ponta sau Mircea Geaona nu sunt cele mai inspirate alegeri pentru o eventuala candidatura la scrutinul prezidential din noiembrie.
Asistam domnule profesor, din nou , la un act de "epurare" a intelectualilor romani neinregimentati , urmandu-se tipicul anilor ’50 ?
google-analytics.com