Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (7.46 secunde)
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Este necesar sa existe o abordare unitara, dar diferentiata, de la o varsta incolo.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
Dupa rezultatele dezastruoase din educatie, Executivul lui Dacian Ciolos a picat, si el, la BAC! ... - Notele de la Bacalaureatul din acest an demonstreaza ceea ce se stia deja… si anume, faptul ca Educatia nu a fost, decat pe hartie, una dintre prioritatile Guvernului Ciolos!
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
Controverse majore in ziua in care peste doua milioane de elevi se intorc la scoala. Testele pentru elevi vor ajunge in scoli abia saptamana viitoare, iar in unele localitatati unde numarul infectarilor este zero, unitatile de invatamant ramane inchise.
ne abţinem de la a fura, pentru că ... miliarde de la stat şi totodată ... In fine, au fost şi elevi care au scris că ... la următoarea oră
Cinci elevi au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident. ... Unul dintre elevi a ramas incarcerat in urma impactului.
Specialistii in consultanta i-au indemnat pe managerii din Oltenia, la Forumul Economic Regional organizat ieri in Craiova, sa-si conduca afacerile cu multa inteligenta, cu atentie si, mai ales, sa investeasca in oamenii valorosi din companii, pentru ca pe ei se bazeaza dezvoltarea business-ului dupa ce trece criza.
Cand ma gandesc ca se apropie ziua plecarii, imi vine sa-mi smulg parul de pe cap pentru ca nu stiu cum sau daca voi putea supravietui sa zbor pana la destinatie cu clasa economic.
Candidatul PSD pentru sectorul 3 al Capitalei a anuntat ca duminica va efectua o numaratoare paralela, cel putin la sectorul 3, si va avea propriul exit-poll la iesirea din sectia de votare.
in parteneriat cu Qipa Individual Development si Colegiul Tehnic Energetic Bucuresti, in perioada 01 ianuarie 2012 - 31 iulie 2013. Proiectul a fost selectat la finantare in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 cofinantat din Fondul Social European, axa prioritara 2:
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. ... La Colegiul National I.
Primii elevi ai Scolii Comerciale Austriece din Romania (o'SCAR) vor incepe pregatirea lor pentru o cariera de succes in domeniul vanzarilor luni, 14 septembrie, la Colegiul Economic Costin C. ... Acestia, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor, Ambasadei Austriei, Colegiului Economic Costin C.
Intr-un interviu acordat Agentiei Agerpres, presedintele PSD, Victor Ponta, promite o schimbare de imagine a PSD si afirma ca revenirea la putere a social-democratilor va insemna un nou proiect social si economic in care cota diferentiata va fi un punct esential.
Colegiul National "Iulia Hasdeu" tipareste revista "Idealuri", in paginile careia semneaza articole chiar elevii de aici. ... Asa ca ne-am astepta ca ziua in care ne serbam colegiul sa fie legata cumva de viata artistei, poate fericita zi de nastere (2 noiembrie), sau tragica zi a decesului (29 septembrie).
Acesta mi-a raspuns cu sinceritate la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro si www.einformatii.ro. ... - Numele meu este Catalin Cojocaru, am aprope 20 de ani, sunt pasionat de fotografie, natura, arta vizuala inca de pe la o varsta foarte frageda.
Inspectoratul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a organizat, ieri, la Colegiul Economic "Partenie Cosma" o intalnire cu elevii, in cadrul careia le-a prezentat "Manualul consumatorului", "Ghidul cumparatorului istet" si alte brosuri de informare pentru micii consumatori.
In primul rand, vreau sa ma folosesc de acest prilej pentru a transmite, cu prilejul zilei de 1 octombrie, tuturor pensionarilor, persoanelor de varsta a treia din colegiul meu dar si din intreaga tara, gandurile mele cele mai bune si respectul pentru varsta, intelepciunea si toata activitate pe care au desfasurat-o de-a lungul vietii, si prin care au creat o parte a ceea ce Romania este astazi.
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura. ... Sau poate ca domnii candidati de la Constanta nu au nimic de spus electoratului.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata ca participarea PNL si PD pe liste separate la alegerile pentru Parlamentul European ar fi un "semnal politic prost". Tariceanu a sugerat ca PD, la randul sau, va prefera PNL in detrimentul PLD.
google-analytics.com