Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (3.57 secunde)
In mod paradoxal, recenta decizie a PD - anuntata luni, 29 ianuarie - de a merge separat in alegerile pentru Parlamentul European din (cel mai probabil) luna mai ar putea duce la o calmare a spiritelor in interiorul Aliantei.
Voturile ramase neutilizate (respectiv cele care nu constituie un mandat intreg) se aduna la nivel national, astfel incat partidele mai pot obtine cateva locuri pentru faptul ca au liste in toata tara. ... Sistemul duce aproape natural la cateva consecinte importante.
Liberalii ar vrea sa mearga pe liste comune cu PD. ... "Raman consecvent sa mergem cu protocolul de colaborare inclusiv la alegerile europarlamentarilor. ... Cele doua formatiuni sunt asociate la grupuri diferite in Parlamentul European, iar dupa alegeri, reprezentantii lor vor face parte din grupurile respective.
PSD anunta refuzul paritatii pe liste cu PNL in alegeri (Autor: ... aceea ca social-democratii nu mai vor paritate 1-1 pe liste cu liberalii, pentru alegerile din toamna.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
am trimis la Constitutia Romaniei, care confera foarte clar si in intregime Guvernului toate prerogativele legate de elaborarea politicii interne, cu toate dimensiunile ei economice, sociale, fiscale etc, subliniind in sensul acesta un lucru de care, poate, oaspetii nostri se dezobisnuisera in vremea presedintelui Traian Basescu si anume, ca interlocutorul si partenerul de tratative, de angajamente si de punere in practica a acestor angajamente este Guvernul, desigur, in frunte cu primul-ministru si al doilea lucru pe care l-am spus delegatiei FMI, acela ca in ciuda turbulentelor, crizei politice, cum doriti sau cum doresc dansii sa le numeasca, avem un Guvern stabil, avem un Guvern legitim, avem un Guvern responsabil si avem un Guvern care nu a schimbat cu nimic, cu nici o iota, angajamentele pe care le-a avut cu FMI si pe care le are in continuare.
schimbarile legislative frecvente, indeosebi in domeniul fiscal, dar si contextul economic global (cresterea pretului barilului de petrol etc.).
Ce au spus Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase la lansarea programului economic al USL Programul economic pe care Uniunea Social Liberala il va elabora va da romanilor speranta ca lucrurile vor merge din nou bine in Romania, a declarat vineri fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul prezentarii viziunii economice a USL.
In mod paradoxal, la patriotism se apeleaza mai frecvent, de pilda, in discursul politic american, atunci cand li se aminteste cetatenilor apti de a purta haina militara datoria patriotica de a-si sluji tara in Irak sau Afganistan.
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
Secretarul general al PD-L Olt, Mihai Nita, a facut vineri publica lista cu posibilii candidati ai organizatiei la alegerile parlamentare, multi dintre acestia provenind din randul celorlalte formatiuni politice. Potrivit Realitateatv, 13 pedelisti din Olt au ramas in cursa pentru nominalizarea candidatilor partidului la alegerile parlamentare.
Ieri, in cadrul unei intalniri organizate la sediul Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, am asistat la o a doua runda de prezentare a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare, dupa ce, la inceputul acestei saptamanii, alti trei candidati au fost prezentati opiniei publice.
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Liderul PNL a facut astazi un apel la alegatorii bucuresteni din Colegiul 1 pentru a veni la vot si a raspunde "la ce se intampla in Romania".
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa. ... "Nu vom prezenta candidat in colegiul 19 din Bucuresti, eliberat azi de Dantela Popa, deputat PC.
'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala. Vedeta si-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarand ca "mi-e teama sa nu dezamagesc".
Teo Trandafir a castigat alegerile in Colegiul 19 cu 8.154 de voturi din totalul de 15.319 exprimate la alegerile partiale de duminica din Colegiul 19 al Capitalei. ... Doar 15.319 din cei 103.204 de bucuresteni cu drept de vot din Colegiul 19, s-au prezentat la urne.
Roberta, inlocuita de Boc la sefia Camerei (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu vehiculat intens toamna trecuta in urma unor scurgeri de informatii din PDL redevine actual, dupa demisia lui Emil Boc de la sefia guvernului.
google-analytics.com