Cautare

3729 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (3.52 secunde)
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr. 3 Cajvana, si cu medicul Tiberius Bradatan, candidat al USL in Colegiul de Senat nr.
Senatorul social-democrat Laurentiu Coca sustine ca un simplu calcul al rezultatelor inregistrate la alegerile europarlamentare demonstreaza ca PSD Valcea isi mentine suprematia in mediul rural si a castigat pentru prima oara in istoria post-decembrista increderea cetatenilor din municipii si orase.
Ca parinte de elevi, ca simplu cetatean al urbei si ca platitor de impozite pentru invatamintul romanesc pot sa ma exprim in deplina cunostinta de cauza, ca acest sector de activitate nu este afectat doar de ignoranta celor care ne guverneaza, ci, de ani buni, chiar de cei care practica aceasta activitate demna, onoranta dar si plina de responsabilitati.
sauna - 5 RON Abonamente 2 saptamani - 40 RON (30 RON elevi-studenti) 1 luna - 70 RON (50 RON elevi-studenti) 3 luni - 180 RON (130 RON elevi-studenti) 6 luni - 340 RON (255 RON elevi-studenti) Abonamentele reduse pt elevi studenti sunt valabile numai intre orele 08.00 - 19.00 Servicii oferite • Fitness • Aerobic • Body Building • Piscina • Teren Fotbal • Teren Tenis • Antrenori personali • Masaj • Bar Sportiv Contact Adresa:
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Peste 10.400 de elevi de clasa a III-a au participat, in anul scolar 2013/2014, la o experienta cu totul unica si dinamica in cadrul programului educational Laboratorul Verde al Reciclarii.
Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Potrivit protocolului Uniunii obtinut de Hotnews.ro, cele trei partide vor participa pe liste comune la alegerilor locale: ... Candidatul la prezidentale va fi stabilit in urma sondajelor, iar premierul va fi dat de partidul care nu va detine candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei.
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...".
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Ultima jumatate de an a adus ample discutii pe baza votului uninominal, a strans adepti peste adepti, insa nici pana in ziua de azi acesta nu a fost adoptat, iar politicienii nu au ajuns la vreun consens.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Politicieni de toate culorile, orientarile, nuantele si aplecarile (politice) au iesit la rampa, pe scena sau in "mijlocua‘ boborului", ca sa dea bine la electorat. Ce conteaza ca e vorba doar de alegerile pentru posturile rezervate Romaniei in Parlamentul de la Bruxelles?
Politicieni de toate culorile, orientarile, nuantele si aplecarile (politice) au iesit la rampa, pe scena sau in "mijlocua‘ boborului", ca sa dea bine la electorat. Ce conteaza ca e vorba doar de alegerile pentru posturile rezervate Romaniei in Parlamentul de la Bruxelles?
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla: ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist. ... Nu contest dreptul la proprietate al nimanui.
Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
google-analytics.com