Cautare

61676 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.87 secunde)
Pe primele noua luni ale anului, marile companii din Craiova si-au intensificat exporturile, cu exceptia lunii septembrie, cand incetinirea activitatii la Ford se regaseste in statisticile Vamii De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, exporturile companiilor doljene au crescut considerabil, cu 34% peste cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova.
Daca in negocierea altor capitole oficialii europeni s-au aratat destul de severi, la capitolul colectarii deseurilor acestia au trecut cu vederea multe dintre lipsurile reglementarilor romanesti.
In total, in perioada 1 august - 31 decembrie 2014, statiile SIGUREC au colectat peste 1,000 de tone deseuri care au fost trimise direct in fabricile de reciclare din Romania.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor a desfasurat, in cursul lunii iulie, 321 de actiuni de control si supraveghere a pietei precum si 60 de actiuni proprii de cercetare a reclamatiilor din partea consumatorilor privind neconformitatea si slaba calitate a produselor si serviciilor.
Printr-o ordonanta de urgenta aprobata recent, se prevede ca firmele vor avea un termen de cinci zile lucratoare, incepand cu 1 iulie 2005, in care sa isi adapteze aparatele de marcat electronice fiscale la cerintele impuse de denominarea leului.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie.
'Inainte de a fi "suspendata" pe cerul Capitalei, autostrada lui Oprescu, mai precis licitatia pentru studiul de fezabilitate, a fost suspendata de institutiile statului ca urmare a neregulilor din licitatie.
Romania s-a clasat, in iulie, pe locul cinci intre cele 27 de state membre ale Uniunii Europene (UE) in functie de rata inflatiei anuale, care a inregistrat 9,1%, potrivit datelor publicate de Eurostat.
Anunt de ultima ora de la meteorologi. ... Anunt de ultima ora de la meteorologi: ... Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
Pentru ca romanii construiesc de zor, Produsul Intern Brut (PIB) a crescut in trimestrul al doilea cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Numarul vizitatorilor straini in Romania inregistrati la punctele de frontiera in iulie a fost de peste 962.000 de persoane, in crestere cu 38,7 % fata de iulie 2006, potrivit Institutului National de Statistica (INS). Cei mai multi vizitatori straini provin din tari europene, in proportie de peste 94%.
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou.
Cinema in aer liber in Parcul Tineretului din Capitala Cu peste 80.000 de spectatori in 7 orase, in 2012, Caravana Metropolis ajunge din nou la Bucuresti, unde va poposi timp de 4 saptamani, in Parcul Tineretului. Intrarea la eveniment este libera.
Datele statistice oficiale arata ca, dupa 1 iulie 2008, data la care s-a înlocuit taxa de prima înmatriculare cu taxa de poluare, au scazut vânzarile de masini noi. În schimb, s-au intensificat vânzarile de masini la mâna a doua.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend. Parcul Coltea va gazdui spectacolele ce vor avea loc in fiecare sambata si duminica din perioada 16 iunie-16 septembrie.
Administratia Sistemului national de licentiere a cluburilor din cadrul FRF, a anuntat, miercuri, ca Universitatea Craiova a depus o cerere pentru obtinerea licentei valabila in sezonul viitor al Ligii I, insa gruparea olteana nu o va putea primi, deoarece a fost exclusa la 20 iulie 2011.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:10, T. Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia de 41 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
Traficul se va desfasura pe o singura cale - doua benzi, o banda pe fiecare sens - in regim de drum national, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
google-analytics.com