Cautare

61676 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.34 secunde)
Urmatoarele zile vor marca prima perioada cu adevarat calduroasa (chiar usor caniculara in Oltenia) din acest inceput de vara in tara noastra. Temperaturile se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice perioadei, cu pana la 8-10 grade Celsius in anumite regiuni din sud.
Electrificarea tuturor localitatilor din Romania va trebui finalizata pana in anul 2009. ... Programul "Electrificare 2007-2009" va fi aplicat in judetul Dolj doar pentru extinderea retelelor electrice in cateva localitati care au facut deja proiecte de extindere.
Vreme frumoasa, dar vin ploi si descarcari electrice PROGNOZA DE PASTE Joi, vremea va fi in continuare mai calda decat ar fi normal desi temperatura aerului scade in nord-estul tarii.
Prognoza meteo pana pe 11 august Administratia Nationala de Meteorologie a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat. ... Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo.
Senatorul de Galati Butunoi Ionel Daniel a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Reciclarea", pe care o puteti citi in continuare. ... (A.Lavoisier, chimist si economist francez) Activitatile umane au evoluat, la nivel tehnic, cu o viteza uluitoare, mai ales in ultimele doua secole.
Taxa ar fi putut fi introdusa imediat dupa aderarea la UE, dar la acea data in Romania nu existau fabrici specializate in reciclarea produselor electronice, electrocasnice si IT, iar deseurile acestor produse trebuiau valorificate in Ungaria si Cehia.
Sâmbata, în 110 localitati din România s-a desfasurat Campania nationala de colectare a deseurilor electrocasnice.
Domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor, privit ca o investitie într-o firma, cuprinde mai multe tipuri de activitate care pot aduce profit. Banii pot veni din montaj, proiectare, executia de tablouri electrice pentru sectii de productie, comert sau consultanta.
Domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor, privit ca o investitie într-o firma, cuprinde mai multe tipuri de activitate care pot aduce profit. Banii pot veni din montaj, proiectare, executia de tablouri electrice pentru sectii de productie, comert sau consultanta.
Conform Mediafax, estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Aflate la doar cativa metri de trotuar si neingradite, cele trei panouri electrice de la baza pilonului central de sustinere a Podului Basarab sunt ruginite, nu mai au nici usi si nici carcase de protectie. Aceste panouri electrice apartin Primariei Capitalei, institutie care are in administrare Podul Basarab.
Cerul va fi mai mult senin, exceptand sud-estul, unde vor fi innorari trecatoare si posibil ploi de scurta durata si desc electrice in zona litoralului.
Peste 423 detone de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate sambata, in cadrul campaniei "Marea Debarasare", potrivit unor date preliminare prezentate de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile.
Ruxandra Borindel, Medic specialist Neurologie, ne explica ce este Electroencefalograma Electroencefalografia (EEG) reprezinta o tehnica de inregistrare si interpretare a activitatii electrice a creierului. Electroencefalograma (EEG) reprezinta inregistrarea, in timp, a activitatii electrice cerebrale.
"Produsele industriale au reprezentat 94,0% in total exporturi, iar produsele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 6,0%. In structura pe marfuri a exporturilor, cinci sectiuni detin 84,0% din total. ... Exporturile de la aceasta categorie se datoreaza productiei de la Ford.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: ... Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
google-analytics.com