Cautare

61634 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (5.15 secunde)
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
La capitolul institutii politice, romanii au cea mai mare incredere Primariei (39,6% incredere multa si foarte multa, fata de 37,9% in iulie) in Guvern (34,8% incredere multa si foarte multa fata 35,6% in iulie).
Noaptea, cerul va prezenta innorari si va creste probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. ... Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice.
Comerciantii de produse electrice si electrocasnice vor fi obligati sa afiseze vizibil taxa de mediu, prin care cumparatorul plateste procesul de reciclare, pentru fiecare produs in parte, separat de pret.
Gandul publica un grupaj intitulat 'Boc pregateste Romania pentru revolutia masinutei electrice: ... masina electrica e un lucru bun din moment ce este o prioritate europeana, ea va fi pusa in circulatie, desi e total neclar cum. ... Nu avem o viziune - la asta lucram.
Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce pana la 28 aprilie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia.
Fiecare roman va fi nevoit ca din acest an sa duca la punctele speciale de colectare patru kilograme de deseuri de produse electronice si electrocasnice (DEE). ... In caz contrar, risca sa primeasca amenzi din partea Comisiei Europene.
Statul intareste legislatia privind valorificarea/reciclarea si comercializarea componentelor provenite din dezmembrarile auto in cadrul Programului Rabla. ... Cel putin pana in prezent, modificarile se refera strict la controlul activitatilor de colectare, dezmembrare si valorificare/reciclare a autovehiculelor scoase din uz.
Gestionarea deseurilor, cunoscuta si ca managementul deseurilor, se refera la educatia privind colectarea, transportul, tratarea, reciclarea si depozitarea deseurilor. ... De obicei, termenul se refera la materialele rezultate din activitati umane si la reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului, sau aspectului unui habitat.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
Adevaruri incomode despre masinile electrice, spuse chiar de una din marile companii care le produce.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. ... De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Pentru a-si adapta aparatele de marcat electronice fiscale la cerintele impuse de denominarea leului, firmele vor avea un termen de cinci zile lucratoare, incepand de la 1 iulie 2005. Decizia apartine Guvernului, care considera ca efectuarea acestei operatiuni in noaptea de 30 iunie-1 iulie nu este posibila.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. GEMENI Stau mai prost la capitolul dragoste. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. GEMENI Stau mai prost la capitolul dragoste. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie.
google-analytics.com