Cautare

61634 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (7.74 secunde)
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
Electronicele si electrocasnicele vor fi mai scumpe cu pana la 17 euro dupa ce Romania a transpus in legislatia interna prevederile europene privind investitiile in reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice.
"Reciclarea ", pe care o puteti citi in continuare. ... Ganditi-va o secunda la faptul ca, exact in acest moment, nu doar in tara noastra, ci in intreaga lume, milioane de oameni isi desfasoara activitati care de care mai complexe si, prin urmare, produc mii si mii de tone de deseuri.
In acest scop se infiinteaza trei noi societati comerciale, avand ca obiect principal de activitate furnizarea energiei electrice (cod CAEN 4013): SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA;
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
*Schema se aplica pentru energie hidro, eoliana, solara, geotermala, biomasa, biogaz Producatorii de energie electrica realizata si livrata in reteaua electrica din surse regenerabile vor beneficia de o schema de sustinere prin certificate verzi, conform unei hotariri adoptate de Executiv.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Destinatia terenului este infiintarea unui punct de colectare selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Potrivit Caietului de sarcini aprobat de Consiliul Local, termenul de concesionare a terenului este de 20 de ani, iar pretul de pornire a fost stabilit la 1,16 lei/m2/an.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. ... Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. ... Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. Financiar, Berbecii nu stau prost, dar se pot confrunta cu probleme legate de tensiune care sa ii duca la spital.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Din cauza faptului ca in Romania nu exista inca fabrici specializate in reciclarea produselor electronice, electrocasnice si IT, deseurile acestor produse vor fi revalorificate in Ungaria si Cehia, a declarat recent pentru NewsIn Valentin Negoita, presedintele organizatiei colective Eco Tic.
Taxa pentru reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice impusa de UE ar putea scumpi aceste produse cu pana la 20 de euro, apreciaza analistii din piata.
Producerea SUV-ului Dacia este inca un element care dovedeste ca marca Dacia se modernizeaza, a spus intr-un interviu Jacques Chauvet, director regiunea Euromed la Renault. ... El a adaugat ca in prezent Renault se afla in discutii cu un mare oras din tara pentru testarea unei flote de vehicule electrice.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: ... Marina (17 iulie).
Asociatia care colecteaza taxa ecologica aplicata electrocasnicelor si care trebuie sa se ocupe de reciclarea acestora nu a fost inca autorizata de Ministerul Mediului. In ciuda acestui fapt, de la 1 iulie pretul electrocasnicelor a crescut, la unele magazine din Oradea, cu pana la 44 de lei.
Zile de foc in luna iulie. ... Conform estimarilor Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), in iulie, temperaturile vor creste, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ... Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, la nivelul intregii tari.
google-analytics.com