Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (5.23 secunde)
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Crin Antonescu decide daca-l aduce inapoi la Cotroceni pe Traian Basescu Presedintele interimar Crin Antonescu e pus intr-o situatie interesanta - ce va face? Promulga Legea referendumului sau o retrimite in Parlament, lasand ordonanta de urgenta a lui Victor Ponta sa ruleze la 29 iulie?
Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS). De altfel, productia industriala a crescut in primele opt luni, comparativ cu perioada similara din 2005, cu 7,2%.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
RAPID-STEAUA,19 IULIE. Meciul Rapid-Steaua se joaca in Giulesti cu 3.000 de spectatori. LIVE LOOK TV RAPID - STEAUA, 19 IULIE.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Concertul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din capitala, pe 10 Iulie 2015! Artista s-a nascut in data de 3 iunie 1950 in Detroit, Michigan, intr-o familie de muzicieni.
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari. In week-end, craiovenii si-au putut insa face provizii, deoarece tigarile s-au vandut la vechiul pret.
Tranzactiile cu titluri SIF 5 au însumat 16,31% din schimburile facute saptamâna trecuta. ...  Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 40% fata de cea înregistrata în perioada anterioara, suma totalizând 101,25 milioane de lei.
Tranzactiile cu titluri SIF 5 au însumat 16,31% din schimburile facute saptamâna trecuta. ...  Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 40% fata de cea înregistrata în perioada anterioara, suma totalizând 101,25 milioane de lei.
Editia aniversara B’ESTFEST Summer Camp se apropie cu pasi repezi si promite trei zile si trei nopti de experienta, libertate totala si distractie pana la orele diminetii!
La punctele de frontiera din România, au fost înregistrati, în luna iulie 2007, 962.800 de turisti, în crestere cu 38,7% fata de luna iulie 2006, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.
Un nou val de scumpiri ne asteapta la 1 iulie. ... Principalii furnizori de gaze au cerut inca din aprilie o majorare a preturilor cu 20 la suta.
Societatea Romana de Pneumologie, impreuna cu Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si SIVECO Romania SA, in calitate de parteneri, implementeaza proiectului strategic "Calitate in serviciile medicale de pneumologie prin formare profesionala continua si flexibilitate organizationala", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, in baza Contractului de finantare cu numarul de identificare POSDRU 81/3.2/S/58451.
COD GALBEN pentru Capitala si alte 14 judete Saptamana aceasta incepe cu un nou val de caldura, iar disconfortul termic va fi din ce in ce mai accentuat in multe zone din tara.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie.
Dupa ce lichidatorul Petrolsub Balc, SC Euroconsult SRL Arad, a declarat ca va anunta, pe 14 iulie, castigatorul licitatiei organizate pe 30 iunie, iata ca pe 15 iulie a dat sfoara-n tara ca va relua, luni, 28 iulie, licitatia pentru vanzarea rafinariei.
Cresterea preturilor de consum s-a accelerat la 0,69% in iulie, astfel ca rata anualaa inflatiei a urcat la 9,04%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, avansul fiind determinat de scumpirea gazelor naturale si a energiei electrice, potrivit Institutului National de Statistica(INS).Un nivel mai ridicat al inflatiei a fost inregistrat in iulie a anului 2005, cA¢nd rata inflatiei s-a situat la 9,3%.in luna iulie a acestui an, grupa produselor nealimentare a fost singura care a inregistrat o crestere a preturilor, de 2,31%, marfurile alimentare ieftinindu-se cu 0,68%, iar serviciile cu 0,3%.Avansul preturilor produselor nealimentare a fost determinat de scumpirea gazelor naturale cu 12,53% si a energiei electrice cu 4,51%.
google-analytics.com