Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (4.15 secunde)
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. ... Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! Petrolul ia Cupa, Rapid ajunge in B iar Mitica nu mai e la Liga! ... Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. 5144/256/2008 pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmatorul teremen fiind pe data de 30 iunie a.
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Headlinerii sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA.
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:10, T. Victor de 24 de ani, din judetul Calarasi, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Cand a ajuns la intersctia cu str.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii. Initial, unele cresteri de preturi trebuiau facute la 1 iulie, insa la sugestia Fondului Monetar International, Guvernul a decis sa le aglomereze pe toate la 1 aprilie.
Situatia din interiorul actualei Coalitii a fost de mai multe ori comparata, de-a lungul acestui an, cu cea din cadrul celei din legislatura 1996-2000, cand vioara intai era CDR.
10.000 de dolari pentru descifrarea unui document (Autor: ... FARCAS) Una dintre cele mai dezbatute probleme ale ufologiei este faimoasa prabusire a unui presupus OZN, in semidesertul aflat nu departe de orasul Roswell din New Mexico, probabil in seara zilei de 4 iulie 1947.
Preocupati de vistieria statului, producatorii marcilor de tigarete ca Marlboro si Kent solicita Finantelor sa majoreze de la 1 iulie procentul accizei minime de la 91 la 95% din valoarea marcii cu cel mai mare volum de vanzari (MPPC).
Week-endul care tocmai a trecut a umplut plajele de pe litoralul romanesc. Daca in primele zile din iulie vremea rea parea sa dea inca de furca turistilor, meteorologii ne asigura ca la mare soarelesi-a intrat deja in drepturi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Bihor se pare ca si-a pierdut din eficacitate in aceasta vara. Si asta pentru ca, la sfarsitul lunii iulie, rata somajului la nivelul judetului a fost mai mare fata de cea din luna iulie a anului 2007, cu 0,5 %.
Numarul turistilor sositi in structurile de cazare a crescut in perioada ianuarie-iulie cu 3,1%, la aproximativ patru milioane de persoane, in timp ce innoptarile au scazut usor cu 0,1%, la 11,1 milioane, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 16:40, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca unui copil de 13 ani, din Bucuresti, i-a fost sustras un telefon mobil.
Accizele pentru tigarete se vor majora cu aproape 25%, iar acciza la alcoolul etilic va creste cu 18%, incepand cu 1 iulie. Acestea sunt prevederile unui proiect al Ministerului Finantelor, care vizeaza armonizarea legislatiei romanesti privind accizele cu legislatia de profil a Uniunii Europene.
Mii de contribuabili persoane fizice din Craiova sunt afectati de modificarile Codului Fiscal, potrivit carora de la 1 iulie cresc impozitul pe cladiri in cazul proprietarilor cu mai multe locuinte si impozitul pe mijloacele de transport.
google-analytics.com