Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (6.56 secunde)
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
EUROPAfest Summer Edition organizat de jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, in parteneriat cu Primaria Sinaia, Castelul Peles si Hotel Mara invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica creata la Sinaia.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You!
Anunt de ultima ora de la meteorologi. Toata Romania e vizata de asta! Anunt de ultima ora de la meteorologi: Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale tarii.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Trebuie sa ramai o persoana cu o larga intelegere, constienta cat de important este pentru tine sa primesti o promovare.
In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu.
Trecerea la leul greu ridica unele semne de intrebare referitoare la modul in care vor functiona bancomatele, precum si la efectuarea deconturilor. La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie.
Trecerea la leul greu ridica unele semne de intrebare referitoare la modul in care vor functiona bancomatele, precum si la efectuarea deconturilor. La ghiseele bancilor sint pliante cu programul dupa care vor functiona in jurul datei de 1 iulie.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Programul meciurilor din optimi CM 2018. ... Programul meciurilor din optimi CM 2018. Marea absenta din optimile de finala din Rusia este Germania (actuala detinatoare a titlului mondial). In rest, favoritele din cele opt grupe au mers mai departe. Programul meciurilor din optimi CM 2018:
PAUL IOAN) O cumplita perioada din timpul Revolutiei franceze, incadrata intre 5 septembrie 1793 si 28 iulie 1794, a fost cea denumita "Regimul Terorii" sau mai simplu "Teroarea".
Analistii mizeaza pe o majorare cu 0,25 puncte procentuale a dobanzii de politica monetara in sedinta de joi a boardului BNR, de la nivelul actual de 9,75%, in conditiile in care multi dintre ei estimeaza o inflatie peste 9% in iulie, alimentata de scumpiri la gaze si electricitate.Astfel, principalele argumente pentru urcarea dobanzii cheie la 10% pe 26 iunie sunt cresterea economica puternica din primul trimestru, de 8,2%, alimentata de un exces de cerere peste nivelul estimat de banca centrala, majorarea preturilor administrate - la gaze, electricitate, dar si tutun - precum si avansul salariilor peste productivitatea muncii, mai spun economistii chestionati.Pe de alta parte, o eventuala urcare a dobanzii cheie ar avea in primul rand rol de semnal, pentru ancorarea anticipatiilor inflationiste, in conditiile in care efectul masurii s-ar vedea in piata dupa cateva trimestre, cand atat BNR, cat si analistii se asteapta ca inflatia sa revina pe o panta descendenta, mai subliniaza unii analisti.Cresterea preturilor administrate poate duce inflatia la 9,5% in iulie - DumitruEconomistul sef al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, considera, astfel, ca BNR va urca dobanda cheie la 10% - in conditiile in care perspectivele inflationiste s-au deteriorat in ultimele saptamani - si anticipeaza aparitia unui varf al inflatiei anuale in iulie, de 9,5%."O majorare a pretului gazelor cu 10% s-ar reflecta intr-un plus de 0,5 puncte procentuale al inflatiei lunare in iulie.
In ultimele zile, cresterea importurilor si exporturilor de cereale, minereuri feroase, carbune etc. au dus la o crestere record a traficului pe canalele navigabile.
Lozurile emise de Loteria Romana a caror valori sunt exprimate in lei vechi ar putea fi revendicate de castigatori in lei noi. ... Reamintim ca, in conformitate cu normele legale, de la 1 iulie, preturile si tarifele bunurilor si serviciilor trebuiau sa se afiseze doar in RON.
Aproximativ 200 dintre cei mai buni angajati ai companiilor care-si desfasoara activitatea in domeniul energiei electrice se afla la Craiova in perioada 4-6 iulie, pentru a participa la cea de-a XIV-a editie a "Trofeului Energeticianului".
In urma tragerii la sorti, 10 alegatori au castigat o excursie la Roma. Sejurul de 2 zile are loc pe 25 iulie, iar cei 10 castigatori vor fi insotiti la Roma de catre primarita Mariana Mircea si deputatul Cristina Dumitrache.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
FARCAS) Provincia Sichuan din China este situata in bazinul superior al fluviului Yangtze, invecinandu-se spre vest cu Tibetul. Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale.
Senatoarea Doina Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata "CUM SE REFLECTA CRESTEREA ECONOMICA DIN ACEST AN IN VIATA ROMANILOR", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com