Cautare

61455 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (4.19 secunde)
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
- Acesta este sloganul dupa care se ghideaza autoritatile calarasene si cele bulgare in dezvoltarea relatiilor cu privire la cooperarea transfrontaliera.
Investitori romani si bulgari, cu ochii pe viitorul podul peste Dunare Calarasi- Silistra Vestile bune despre viitorul pod peste Dunare vin si de la Calarasi, dar si de la Sofia. ... - Avem vesti bune in ceea ce priveste proiectul podului care va lega Calarasi de Silistra.
Actualitatea de Calarasi: Cladirea fostului cinematograf Victoria va fi preluata de Primaria Calarasi (Autoare: Monica Ghiorghe) O adevarata bijuterie arhitectonica a orasului de pe malurile Borcei, altadata, cladirea fostului Cinematograf Victoria zace acum in paragina.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti. In toate cazurile de furt, suspectul a patruns in interiorul locuintelor pe usa de acces lasata neasigurata.
Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Ionela Stanila) La 423 de ani de la atestare documentara a Calarasiului, autoritatile locale pregatesc numeroase surprize in cadrul evenimentului Zilele Municipiului, in weekendul 21-23 septembrie 2018. De la parada masinilor de epoca, concerte cu artisti in voga ai Romaniei:
Atitudinea din Calarasi informeaza: Activitatea legislativa a parlamentarilor calaraseni la 10 luni dupa investire.
Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: ... Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... la Vlad Tepes agricultorii primesc o subventie pe suprafata mai mica cu 30 de euro/ha/an.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
La Calarasi s-a inaugurat azi, 7 Aprilie 2016, prima moschee din oras. Este un eveniment istoric, deoarece la Calarasi, in ciuda faptului ca exista de sute de ani o comunitate musulmana, nu a existat niciodata o moschee.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Observator de Calarasi informeaza: S-a deschis sesiunea internationala de comunicari stiintifice, la Muzeul Dunarii de Jos Sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi a gazduit miercuri, 28 septembrie 2016, deschiderea celei de-a XVI-a editii a sesiunii internationale de comunicari stiintifice, intitulata CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Adevarul de Calarasi : ... Studiul de fezabilitate al proiectului a fost reactualizat Mega-proiectul canalului Dunare-Bucuresti incepe sa se miste incet-incet. Conform declaratiilor presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, studiul de fezabilitate a fost reluat, fiind reactualizat.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
google-analytics.com