Cautare

61497 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (6.02 secunde)
Consiliul Judetean Calarasi a luat in administrare baza sportiva Dunarea pentru modernizare (Autor: Catalin Nitu) Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi. Oamenii de cultura spun ca e un monument, chiar unul unic. Totusi, pana de curand imobilul nu a interesat pe nimeni.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
O alta Delta a Dunarii, langa Calarasi Ca sa ai parte de o duminica placuta, ori pur si simplu sa te rasfeti intr-o dupa amiaza libera, nu trebuie nici sa intri in aglomeratia de pe Valea Prahovei si nici sa platesti taxa de pod spre litoral.
Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 7 - 8 August 2015, cea de-a II-a editie a Festivalului Dunarii Calarasene. Acest eveniment se adreseaza atat iubitorilor de pescuit cat si iubitorilor de jocuri interactive, spectacole de divertisment, povesti pescaresti si concursuri de gastronomie.
Jurnalul de Calarasi: EXPOZITIE - SALONUL DE PRIMAVARA - CALARASI, 2016 Peste 40 de artisti plastici, din mai multe puncte ale Romaniei si-au dat intalnire la Calarasi! ... Au fost oferite diplome de excelenta.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1. TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii:
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. GEMENI Stau mai prost la capitolul dragoste. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. GEMENI Stau mai prost la capitolul dragoste. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie.
Observator de Calarasi informeaza: ... Evenimentul a avut loc in cadrul Muzeului Municipal Calarasi. Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze: ... Ea urmeaza un fel de principiu aristotelic:
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de aproximativ 10,5 milioane de euro, a fost castigat, la extragerea de duminica, de o persoana care a jucat biletul norocos la o agentie din Calarasi si care a nimerit toate cele sase numere extrase:
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un articol interesant despre celebra Insula Pacuiul lui Soare. ... O cetate veche de 1000 de ani descoperita in anul 1955 in mijlocul Dunarii:
Nu avem voie sa fim spectatori la ce ni se intampla! ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara. Acesta va candida din partea Partidului Social Democrat.
Investitii de 180 de milioane euro si afaceri in crestere. Saint-Gobain Glass Romania, liderul pietei locale de sticla, a realizat, in cei 10 ani de la intrarea pe piata locala, investitii de cca.
Am descoperit pe Facebook o imagine frumoasa a Calarasiului de alatadata. Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro. ... 1903, Calarasi - d.
Asta vara am avut ocazia sa revad Gradina Zoologica din Calarasi, oras in care ma duceam in copilarie, in vacante, la bunica din partea tatalui meu. Cu acest prilej, am discutat cu directorul Gradinii Zoologice din Calarasi, Cristian Tatavura, licentiat in Medicina Veterinara.
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
google-analytics.com