Cautare

61497 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeaantena1 calarasi" (5.62 secunde)
Pe blogul lui Constantin Tudor, Pagini de istorie locala, puteti citi un articol intitulat: SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI.
Ziua Dunarii sarbatorita pe 9 iulie la Calarasi La Calarasi va avea loc sambata, 9 iulie, in Parcul Central, cea de-a 4-a editie a evenimentului Ziua Dunarii. ... Activitatile vor incepe la ora 07:00, in program regasindu-se:
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Cetatenii au incredere in primarie, armata, biserica si ONU Romanii au cea mai multa incredere in primarie, armata, biserica si Organizatia Natiunilor Unite, conform unui sondaj realizat de INSCOP in perioada 10 - 17 septembrie.
Calarasiul este un oras mijlociu din sudul Romaniei. Au trecut 30 de ani de la Revolutia din Decembrie 1989 si nici pana acum centrul orasului nu a fost refacut. Incepand cu anii 50 din secolul trecut, intreg centrul orasului a fost demolat.
Senatoare Roxana Paturca a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica, intitulata: ... PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Casa Papatriandafil din Calarasi, in care a trait un mare pictor roman,a ajuns in ruina. Pe Wikipedia am gasit informatii despre pictorul Tache Papatriandafil, nascut la Calarasi in anul 1903 si decedat la Bucuresti in anul 1951.
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Calarasiul prin ochii mei (5) Cum incercarea mea de a trece ca un eventual turist prin toate locurile pline de istorie ale orasului, sau prin locurile prin care Calarasiul se poate mandri, tot fiind pe centru, nu puteam sa nu zic ceva de cladirea Scolii Elementare de Comert, azi Liceul Economic, care a fost construita in anul 1929 de arhitectul Sima Vasilescu din Bucuresti.
ATITUDINEA DIN CALARASI: Alexandru Sohan incepe strangerea de semnaturi pentru demiterea primarului Dragulin. ... PIRLOAGA MARIAN) Alexandru Sohan incepe strangerea de semnaturi necesare pentru demiterea dr. Daniel Stefan Dragulin din functia de primar al mun Calarasi.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi:
ACTUALITATEA DE CALARASI: Gara Calarasi: investitie de 4,8 milioane de euro, doar pentru 3 rute de transport calatori Gara Calarasi Sud, locul unde intorc toate trenurile, este pustie, mai tot timpul zilei.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
Zona crepusculara din Calarasi si taurasul fraged Dunarea Calarasi. ... Unul dintre ei, sef la gaze, ma punea sa antrenez jucatorii la o temperatura de 40 de grade Celsius. ... - Cu ce ai ramas dupa experienta Dunarea Calarasi?
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. Mai mult, cei din Calarasi au obtinut aceste puncte in fata campioanelor din ultimele doua sezoane ale Ligii 1.
Cel de-al treilea pod peste Dunare.
rimaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII Vineri, 10 martie 2017, in Sala de spectacole Barbu Stirbei a Centrului Culturul Judetean, incepand cu ora 16.00, Primaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
google-analytics.com