Cautare

4579 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate ploiesti" (3.71 secunde)
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti. ... Astfel, conducerile organizatiilor PNL Ploiesti, Campina, Boldesti-Scaeni, Baicoi, Mizil si Plopeni au fost dizolvate de catre Biroul Judetean al partidului.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
British American Tobacco Romania, al doilea contribuabil ca marime la bugetul statului si unul dintre principalii investitori straini in Romania a anuntat marti, 15 noiembrie, planurile sale de dezvoltare pentru urmatorii 5 ani, fabrica din Ploiesti urmand sa devina a doua ca importanta din Europa la nivel de grup.
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
google-analytics.com