Cautare

19626 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate baia mare" (3.55 secunde)
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Primarul orasului Baia de Arama, membru al Partidului Democrat Liberal, Paulescu Buican Nistor, si-a dat demisia din functie. Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate.
Conducerea Prefecturii si a Consiliului Judetean Gorj, precum si reprezentantii Primariilor Novaci si Baia de Fier cauta solutii pentru a infiinta in zona montana Ranca un centru de interventie in caz de urgenta.
Prefectura Gorj si Primariile din Novaci si Baia de Fier nu au facut demersurile necesare pentru ca zona montana Ranca sa beneficieze de un sistem functional de stingere a incendiilor si de interventie in caz de urgenta.
- intr-un colegiu din Baia Mare, ca urmare a vacantarii postului de catre fostul deputat PSD - Catalin Chereches, acesta devenind primar al Municipiului Baia Mare (ulterior acesta a devenit membru al PNL).
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice. ... De asemenea, judecatorii au pus sechestru pe bunurile primarului, acesta avand de platit Primariei Baia Mare un prejudiciu de 394.000 de euro.
Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. ... un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Cine sunt candidatii la functia de Primar de Baia Mare Deputatul Catalin Chereches este candidatulsustinut de Uniunea Social Liberala (USL) la alegerile pentru Primaria Baia Mare.
Probleme cu finantarea organizarii alegerilor la Baia Mare. Organizarea alegerilor din Baia Mare in acest an a stat sub semnul intrebarii in anumite momente din cauza bugetului.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Alegerea unui nou primar pentru municipiul Baia Mare survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu, iar ulterior a fost eliberat pentru buna purtare pe timpul efectuarii condamnarii.
Congresul invatatorilor romani din Rusia, tinut la Odessa, a cerut pentru transnistrieni serviciu divin, scoli, inspectorat scolar, episcopie la Dubasari, seminar la Odessa, toate in limba romana.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
Deocamdata, nu se cunoaste cu exactitate cate mandate a revenit fiecarei formatiuni, dar, in mare, lucrurile stau in felul urmator: ... Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian.
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Este unul din motivele de ingrijorare serioasa, care ridica un mare semn de intrebare despre adevaratele intentii, dincolo de pretentii sau vorbe, ale Guvernului Ciolos. ... Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
google-analytics.com