Cautare

7824 de rezultate pentru "lista rezultate titularizare 2010 suceava" (3.20 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
PSD Suceava a stabilit un numar de 11 candidati din cei 14 pentru colegiile electorale uninominale pentru Camera Deputatilor si Senat, presedintele organizatiei.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Monitorul de Suceava: ... 2 Suceava.La intalnirea electorala din Bosanci a fost prezent si presedintele PSD Suceava si al Consiliului Judetean, Catalin Nechifor. Acesta le-a vorbit alegatorilor din Bosanci despre necesitatea alegerii candidatilor USL, pentru ca judetul Suceava si comuna Bosanci sa beneficieze de fondurile necesare pentru dezvoltare.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava este de joi doctorul militar col. ... Spitalul din Suceava este un focar de coronavirus si 200 de cadre medicale sunt infectate.
la Consiliul Local Constanta, Partidul Social Democrat va avea 19 consilieri (ultimele rezultate partiale creditandu-l cu 50,6%), Partidul Democrat Liberal 5 sau 6 (cu 17,03%), in timp ce Partidul National Liberal va fi reprezentat de 3 sau 4 consilieri (la un scor de 10,73%%);
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
Brandusel Nichitean, fostul vicepresedinte al PD Suceava, vrea ca excluderea sa din partid sa fie anulata si sa fie numit in postul de subprefect de Suceava, sustinand ca merita aceasta functie pentru munca depusa in PD.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. ... Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
google-analytics.com