Cautare

3578 de rezultate pentru "lista posturilor vacante pt prestransfer" (2.78 secunde)
35 de locuri de munca vacante la 1.000 de someri Conform INS, scaderea numarului locurilor de munca vacante continua din 2008 (exceptie face trimestrul I 2010, cand au incetat efectele OUG nr. 223/2008 de suspendare a ocuparii locurilor de munca vacante in sistemul bugetar).
In situatia in care numarul posturilor vacante din magistratura este in continua crestere, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) isi propune, pentru anul 2009, sa organizeze noi concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor libere, se arata intr-un comunicat al CSM.
Guvernul a decis ca interdictiile de ocupare a posturilor vacante in sectorul bugetar sa fie mentinute doar pentru acest an, nu si pentru anul viitor, a declarat ieri seara ministrul Muncii, Mihai Seitan, potrivit www.mediafax.ro.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD.
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... o vom schimba daca ajungem la Putere' Scandalul locurilor vacante din Parlament redeschide discutia asupra legii electorale. Guvernul trebuia sa organizeze alegeri partiale in colegiile vacante pana la data de 15 ianuarie, dar nu s-a demarat nicio procedura.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Politistii britanici au arestat doua persoane, la sfarsitul saptamanii trecute, in Londra, pe fondul unei operatiuni privind fraudele on line cu site-urile pentru vacante.
O data cu marirea numarului de investitori din Dolj, oferta se va diversifica si numarul locurilor de munca vacante va creste, astfel ca asteptam aparitia lor pe piata", a declarat Laura Nicolaescu, purtatorul de cuvant al AJOFM Dolj.
un cabinet cu sub 1800 asigurati pe lista nu poate functiona, in tara sunt peste 30% cabinete sub acest numar.
Potrivit monitorizarii CNA, Calin Popescu Tariceanu a aparut de cele mai multe ori - 91 de aparitii - in emisiunile de stiri ale posturilor analizate, in calitate de premier si de reprezentant al PNL.
La ultima runda de negocieri pentru impartirea posturilor ramase vacante in urma retragerii conservatorilor de la guvernare, PD a obtinut functiile de secretar de stat la Educatie, Cultura, Sanatate si Finante, care se adauga la lista pe care se afla Agentia pentru Sport si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.
Premierul Emil Boc a declarat ieri ca despre deblocarea posturilor se va discuta dupa 1 septembrie, deoarece nu se pot face in acelasi timp si angajari, si disponibilizari.
asigura respectarea prevederilor legale cu privire la ocuparea posturilor contractuale, incadrarea, promovarea, suspendarea si incetarea raporturilor de munca ale personalului contractual din cadrul institutiei;
In iunie, Guvernul a decis printr-o ordonata de urgenta ca pana la 31 decembrie 2022 se suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante, cu exceptia posturilor unice.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Astfel, conform acestuia, posturile vacante din respectivele institutii raman blocate, cele pentru care au fost aprobate concursurile se vor desfasura in continuare, in timp ce slujbele ce vor deveni libere vor putea fi ocupate in procent de maximum 15%.
In alta ordine de idei, Predoiu a afirmat, tot ieri, ca Romania are inca probleme in ceea ce priveste indeplinirea anumitor obiective cerute de CE, una dintre ele fiind din cauza numarului mare de locuri vacante din sistem.
google-analytics.com