Cautare

15664 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (3.09 secunde)
Dupa ce liberalii au votat luni si marti în favoarea majorarilor salariale pentru profesori, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, s-a trezit marti ca nu-i convine aceasta lege.Premierul Tariceanu a calificat votul deputatilor privind majorarea cu 50% a salariilor cadrelor didactice ca fiind un gest de „superpopulism“, precizând ca majorarea nu este sustenabila economic, iar parlamentarii ar fi trebuit sa se gândeasca de unde vor lua bani pentru cresterea salariilor.„Este sigur o atitudine de superpopulism cum nu am mai vazut demult în parlament.
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari.
Spuneam ca astazi am participat la forumul economic organizat de Unimpresa, Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni din Romania, si acolo se punea intrebarea "Unde e Romania, unde va Romania dupa criza?" Ei bine, domnule presedinte, acolo, din situatii pe care le-au prezentat, atat profesori la Oxford, cat si specialisti ai Comisiei Europene, reiese ca Romania nu sta atat de rau, sta mai bine decat se astepta cred ca oricine din acea sala, dar, toti spuneau, cu o singura conditie:
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Prima zi de scoala este un moment semnificativ in viata oricarui tanar, fiind plina de emotii pozitive si de dorinta de a cunoaste, in primul rand viitorii colegi si profesori, dar mai ales detalii despre primul an al programului de studiu.
Universitatea Copiilor a aniversat recent sase ani de existenta in Romania, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti. "Universitatea Copiilor a venit in Bucuresti pe un teren bine pregatit de ani de zile.
Din anul 2009 face parte din PNL. ... Alte repere ale unei cariere de profesionist - Absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti, in anul 1994.
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc: ... N-ar fi singurii de pus pe lista neagra.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti. Reuniunea BPC programata pentru ora 18.00 va fi precedata de o intalnire a conducerii interimare a organizatiei Bucuresti.
Pentru a afla in ce mod te influenteaza energia locuintei tale, poti cauta numarul corespunzator direct in lista de pe pagina urmatoare. ... pedagogi, educatori, invatatori, profesori. ... psihologi, psihanalisti, profesori, astrologi, numerologi, vindecatori, preoti, fotografi, arheologi, cercetatori in domeniul stiintelor oculte.
Am stat de vorba cu mai multi profesori, care erau scirbiti de sistemul de examene de la noi, unde la bacalaureat de exemplu, profesorul nu pazeste elevii, ci pazeste comisia sa nu vina si sa ii prinda pe viitori bacalaureati cum copie. ... Iar lista poate continua.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Exceptie facand reprezentantii bancilor comerciale care si-au dorit in mod expres sa nu fie citati nominal (au fost folosite estimarile bancilor din top 10 sistem bancar) si pe cei ai Bancii Centrale, au mai raspuns acestui chestionar in afara unor profesori de economie din cadrul ASE, Laurian Lungu (senior partner Macroanalitica) Andreea Vass (consilier al premierului), Cristian Orgonas (economist, proprietarul blogului Khris.ro).
Daca numele reteauaEDU.ro va suna atat de cunoscut, aceasta se datoreaza faptului ca platforma este prezenta in Romania inca din 2009, ajungand recent si in Republica Moldova. ... Astazi, reteauaEDU.ro devine platforma oficiala de invatamant tip eLearning pentru sute de mii de elevi, studenti si profesori.
Scrutinul va fi de lista nationala, cu reprezentare proportionala si prag de intrare in Parlament de 5% pentru partide si aliante si o norma de reprezentare intreaga, adica peste 1/35 din voturile exprimate, pentru candidati independenti.
Liderul liberal merge pe filosofia "totul sau nimic", anuntand dinainte ca nu este interesat de postul de consilier, motiv pentru care va fi ultimul pe lista propusa de PNL.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
"In proportie de peste 90%, lista e BETON" In ceea ce priveste lista celor 22 de pesedisti care s-au inscris in cursa pentru un loc in Parlamentul Romaniei, deputatul Claudiu Pop sustine ca "in proportie de peste 90%, lista e BETON.
Liderii organizatiilor din Regiunea de Sud-Est ale PD-L (printre care si Constanta) s-au reunit pentru a stabili primii 5 candidati pe lista pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. ... Lista, potrivit presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, va fi inaintata luni Comisiei de evaluare a candidaturilor.
google-analytics.com