Cautare

15664 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (3.59 secunde)
"La nivelul DGFP Dolj, in anul 2009 s-au inregistrat noua interpreti, care au declarat un venit total de 48.141 de lei, impozitul aferent fiind de 9.680 de lei", informeaza Fiscul doljean.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. Ce dracu facem, ca nu avem spitale pe cat de multi sunt pe lista. ... - Mai adaug un nume pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni:
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... In cele din urma, Cioroianu a plecat de la conducerea Externelor, in aprilie 2008, la cateva saptamani dupa ce a reprezentat Romania la marele Summit NATO de la Bucuresti.
Daca erati curiosi sa aflati deznodamantul in scandalul cu bac-ul, ei bine, ministrul care pare cel mai moale din tot Guvernul actual - ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a anuntat ca au fost sanctionati aproximativ 100 de profesori care nu si-au facut treaba corespunzator.
Herta Muller, laureata Premiului Nobel pentru literatura in anul 2009, descrie suferintele acestor nevinovati in lagarele de munca sovietice. ... Eu eram elev, la Bucuresti. ... Am descoperit ca era fotografiat, cu poze, in timp ce se afla in delegatie prin Bucuresti, era urmarit foarte serios.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Iar putinii profesori adevarati pe care ii mai avem au mainile legate. ... Mai toti politicienii nostri, da, sunt "profesori" - nu de gimnaziu, nu de liceu, ci profesori universitari.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. Primarii comunelor, oraselor, municipiilor, sectoarelor municipiului Bucuresti si primarului general al Capitalei, precum si presedintii consiliilor judetene se aleg pe circumscrpitii electorale, prin scrutin uninominal.
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
De cind domnul Trandafir a iesit la pensie inainte de a beneficia de ordonanta guvernamentala a vremurilor noastre, invatamintul romanesc a dat ortul economiei de piata, de parca toata activitatea din tara noastra s-ar desfasura strict intre bancomat, de unde domnii isi iau salariile, si oala cu ciorba in care savirsesc veniturile domnilor profesori.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
google-analytics.com