Cautare

3977 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare" (7.58 secunde)
Si in tara noastra, autoritatile publice, precum si organismele sanitare de profil se lupa cu vectori infectiosi precum cei amintiti, care devin tot mai persistenti si mai rezistenti la tratamentele aplicate.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. Ce dracu facem, ca nu avem spitale pe cat de multi sunt pe lista. ... - Mai adaug un nume pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni:
Scrutinul va fi de lista nationala, cu reprezentare proportionala si prag de intrare in Parlament de 5% pentru partide si aliante si o norma de reprezentare intreaga, adica peste 1/35 din voturile exprimate, pentru candidati independenti.
Palatul Cantacuzino si Ateneul Roman din Bucuresti, Cetatea Histria si Calea Eroilor din Targu-Jiu au fost inscrise pe Lista Patrimoniului European, in cadrul unei reuniuni a ministrilor Culturii din statele Uniunii Europene, organizata la Berlin.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Printre candidatii galateni pentru un post in Parlamentul European se numara candidat Partidului Democrat - viceprimarul Constantin Dumitriu, plasat pe locul 11 in lista PD.
Sarcina a fost ca, pana la data de 25 septembrie, fiecare partid sa-si definitiveze lista de 45 de candidati pentru alegerile europarlamentare. ... Printre candidatii galateni pentru un post in Parlamentul European se numara candidat Partidului Democrat - viceprimarul Constantin Dumitriu, plasat pe locul 11 in lista PD.
Liderul liberal merge pe filosofia "totul sau nimic", anuntand dinainte ca nu este interesat de postul de consilier, motiv pentru care va fi ultimul pe lista propusa de PNL.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
"In proportie de peste 90%, lista e BETON" In ceea ce priveste lista celor 22 de pesedisti care s-au inscris in cursa pentru un loc in Parlamentul Romaniei, deputatul Claudiu Pop sustine ca "in proportie de peste 90%, lista e BETON.
Liderii organizatiilor din Regiunea de Sud-Est ale PD-L (printre care si Constanta) s-au reunit pentru a stabili primii 5 candidati pe lista pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. ... Lista, potrivit presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, va fi inaintata luni Comisiei de evaluare a candidaturilor.
Candidatul PDL la europarlamentare Monica Macovei si premierul italian Silvio Berlusconi, care conduce lista partidului sau in toate cele cinci regiuni electorale italiene, fac parte din lista cu cele mai proaste 12 candidaturi - "12 terrible candidates" - pentru alegerile europene din 4 - 7 Iunie pentru Parlamentul European, data publicitatii joi la Bruxelles de catre Partidul Socialistilor Europeni (PES).
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari. ... Pe lista se regasesc astfel, printre altele, 25 apartamente de pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi. ... Guvernatorul Mugur Isarescu, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, fostul sef ANAF Sorin Blejnar si psihoterapeutul Aliodor Manolea se afla pe lista MApN cu avansari in grad din 2011 si 2012 in care au fost constatate nereguli.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata in tara noastra din 2008 incoace. ... S-a anuntat de ceva vreme o noua lista de medicamente compensate si gratuite, care sa fie in acord cu nevoile curente ale pacientilor romani.
Austria s-a acomodat cu sistemul electoral proportional cu scrutin pe lista inchisa si vot preferential (optional), ca si Belgia, Olanda sau Letonia, in timp ce in Cehia senatorii se aleg prin sistemul majoritar absolut, iar deputatii prin cel proportional cu scrutin de lista inchisa, iar Polonia isi alege Seimul - asa-zisa lor camera inferioara, dar cu rolul legislativ principal-, prin scrutin proportional pe lista cu vot preferential, obligatoriu in schimb.
Lipsa de idei inovatoare Singurul care a avut initiative de luat in seama a fost Constantin Busoi, care, la inceputul acestui an, a intocmit un studiu preliminar, in baza caruia mai multe scoli ar urma sa se mute din actuala incinta, deoarece consuma sume foarte mari din bugetul local.
google-analytics.com