Cautare

4143 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate zalau" (3.36 secunde)
Prezent la intalnirea cu mass media salajeana, unul dintre membrii Biroului Permanent Municipal (BPM) al PNL Zalau, Radu Nistorescu, a facut cunoscut faptul ca si-a anuntat candidatura la presedintia organizatiei municipale, acuzand totodata actuala conducere a partidului de lipsa de activitate:
Prima conferinta de presa a Biroului Permanent Municipal (BPM) Zalau al PNL, intrunit in noua sa formula, a avut loc ieri, dupa cateva peripetii demne de semnalat in revista "Urzica".
Daca ajungeti la Zalau, e bine sa vizitati Muzeul Judetean de Istorie si Arta Zalau, unde veti putea vedea sectiunea de istorie antica specifica zonei, un lapidarium si nu numai.
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
Uzina Tenaris Silcotub din Zalau, cel mai important producator de tevi din otel din Romania, isi va opri activitatea, in perioada 19 decembrie- 5 ianuarie din cauza crizei economice, unii dintre angajati urmand sa intre in somaj tehnic, potrivit liderilor sindicali.
INGRIJIRE INTEGRATA PENTRU PACIENTII CU BOLI RARE, workshop romano-norvegian la Zalau / magazinsalajean.ro/ Autoare: FLAVIA PINTEA Centrul Pilot pentru Boli Rare NoRo Zalau a organizat, la finele saptamanii trecute, un workshop romano-norvegian pe tema ingrijirii integrate pentru persoane cu dizabilitati complexe produse de boli rare, folosind modelul norvegian.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
Cei aproximativ 1.600 de angajati ai fabricilor Silvania si RomSteel Cord din Zalau, ambele apartinand grupului francez Michelin, vor fi in tomaj tehnic timp de circa doua saptamani, pana la inceputul lunii ianuarie, din cauza scaderii cererilor pe piata anvelopelor.
Dorica si Tiberiu Dan au deschis Centrul de boli rare NoRo din Zalau pentru a ajuta copiii care sufera. ... Dorica si Tiberiu Dan sunt doi oameni inimosi pe care i-am cunoscut la Scoala de boli rare Noro, din Zalau.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa:
Workshop organizat de APWR la Zalau cu tema Managementul de caz in bolile rare; ... activitati in scoli, campanii online, conferințe, seminarii, evenimente de vizibilitate. Centrele de Expertiza acreditate pentru bolile rare in Romania pana la data de 01.02.2018 1.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului. ... "Va rog sa nu uitati ca primarul municipiului Zalau nu trebuie sa fie un om pierdut de PD.
Aflandu-se intr-un turneu prin tara, presedintele general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a declarat sambata, la Zalau, ca persoanele care intentioneaza sa se inscrie in randurile partidului, trebuie sa stie ca "nimeni nu le da nimic".
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
SCM-U Craiova, calificata in premiera in play-off, de pe locul 8, va intalni in faza I echipa de pe locul 1, Remat Zalau, nimeni alta decat campioana din ultimele doua sezoane.
Nationala s-a reunit pentru preolimpic Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a reunit ieri, fara cinci jucatoare (doua de la HC Zalau - Nichita, Ciuciulete - si trei internationale - Varzaru, Geiger, Paslaru), in vederea pregatirii si participarii la turneul preolimpic de la Lyon (25-27 mai).
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. ... 9, Zalau Prin telefon mobil:
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
google-analytics.com