Cautare

4168 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate neamt" (3.36 secunde)
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
"Ce s-a intamplat la Neamt reprezintă
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. ... VICTOR PONTA, Presedintele Partidului Social Democrat, vine in Piatra-Neamt pe 16 mai pentru a sustine eurocandidatii aliantei PSD-PC-UNPR.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Un administrator al unei firme din judetul Neamt este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si utilizarea cu rea credinta a creditului societatii / Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproape un miliard de lei vechi.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului. ... PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
Lucru vizibil in recentele alegeri partiale din Neamt si din Maramures. Cel putin alegerile din Neamt au fost o sfidare adusa Constitutiei, legilor si bunului-simt.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
google-analytics.com